SELAKOVIĆ Napadi na porodicu Vučića sadrže elemente antidržavnog delovanja, ima mešanja i inostranih krugova
Tanjug

On ,međutim, upozorava da oni sadrže i opasne elemente antidržavnog delovanja inspirisanog iz krugova koji ne žele dobro Srbiji.

"Organizovani i sinhronizovani napadi na predsednikovu porodicu, kako iz Srbije, tako i iz regiona, svedoče da postoje i elementi nedozvoljenog inostranog mešanja u političke procese u Srbiji, i da je cilj, ne samo diskreditovanje jedne porodice, već napad na našu državu i njenu stabilnost", kaže Selaković, a navodi se u saopštenju koje je dostavljeno medijima.


Reč je o već viđenim taktikama i kampanjama, a građani Srbije imaju, uveren je Selaković, i dovoljno postojano pamćenje i dovoljno medijske pismenosti da shvate u kom grmu leži zec.

Predsednik Vučić, primećuje Selaković, očigledno smeta onima koji žele da Srbiju vide na kolenima, kao siromašnu i nesamostalnu državu, a inspiratori i finansijeri te kampanje, tvrdi, neće u narednim mesecima prezati ni od čega kako bi obesmislili i relativizovali čvrstu i nedvosmislenu demokratsku volju građana naše zemlje.

Selaković na kraju poručuje:"Nastavićemo da se istinom, radom i uspesima borimo protiv svih protivnika snažne Srbije i uveren sam da ćemo pobediti, jer Srbija ima pravo na uspeh koliko god joj neki u zemlji i inostranstvu to pravo uskraćivali".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading