GRADONAČELNIK SUBOTICE PORUČIO Što više napadate, naše jedinstvo je veće, jer vi ste borcima namenili prosjački štap!
Grad Subotica

Nedavno sam reagovao na optužbe upućene iz regiona zbog pesme, a danas se predsednikov sin, Danilo, po ko zna koji put, suočava sa napadima zbog svog rodoljublja i spremnosti da pomogne plemenite akcije.

Pošto su lišeni svojih dojučerašnjih plaćenika u državnom sistemu, neprijatelji Srbije mogu da računaju još samo na medijske uposlenike Dragana Đilasa, koji po ceo dan sede i traže bilo kakav pomen Aleksandra Vučića i njegove porodice, izmišljajući uvek nove načine da slažu, uvrede i lažno optuže.

Tako se plemeniti čin mladog čoveka, da učestvuje u donaciji srpskom veteranu koji je bio izložen pravnom nasilju i nepravednoj osudi strane države, proglašava za kriminalni čin. Podižu glas, u složnom horu mržnje i prezira, zbog neke količine novca koji je skupilo hiljade i hiljade navijača najvećeg sportskog društva na Balkanu, oni kojima nije nikakav problem što je samo jedan čovek, ne prikupio, već ukrao od svoje države i njenih građana 619 miliona evra.

Ne mogu da se pomire sa činjenicom da Danilo Vučić nije kao oni, koji nikada ne bi pošteno radili za platu, niti bi od svojih primanja odvojili deo da pomognu srpskom junaku. Danilo Vučić im je kriv što Srbija i njeni mladi ljudi neće da dozvole da heroji koji su branili naš narod ostanu na cedilu.

Oni su borcima namenili prosjački štap, do kojeg su skoro doveli i celu Srbiju.
Sada bi i da nam zabrane da ih za njihove laži i klevete javno prozovemo. Kako se samo usuđujemo da branimo predsednika svoje države i jednog sjajnog mladog čoveka, koji im je najviše kriv kad obilazi manastire, pošteno radi i pomaže onima koji su branili Srbiju.

Ja im poručujem da će naše jedinstvo biti samo veće i naša podrška predsedniku Aleksandru Vučiću samo snažnija i odlučnija! Nikada nas neće ućutkati i nikada se nećemo predati! - saopštio je gradonačelnik Subotice
Stevan Bakić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading