DEVOJKA PALA U NESVEST TOKOM GOVORA ANE BRNABIĆ Premijerka odmah prekinula obraćanje, evo šta je usledilo... (FOTO)
intagram

- Mi se trudimo da im pomažemo subvencijama i podsticajima, ulaganjima u opremu, ali ponajviše ulaganjima u infrastukturu kako bi njima bilo lakše da dolaze do svojih kooperanata i da njihovi proizvodi nalaze svoje tržište. Na poslednjoj sednici vlada Srbije i Mađarske pričalo se o proširenju graničnih prelaza i otvaranju dodatnih GP za teretni saobraćaj i ukoliko je moguće proširivanje zelenih koridora i na granicu sa severnim susedima, štoje izuzetno važno za privredu i građane u Severnobanatskom okrugu - rekla je Brnabić.

intagram

 

Potom je posetila Novi Kneževac, tačnije tamošnju Osnovnu školu "Jovan Jovanović Zmaj" koja je u potpunosti rekonstruisana sredstvima iz državnog budzeta preko Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima, u iznosu od preko 300 miliona dinara, a koja postoji od 1974. godine od kada nije bilo značajnijih ulaganja u njeno održavanje.

Premijerka je najavila buduća ulaganja u Novi Kneževac, a kao prioritet u narednom periodu pomenula je ulaganje u postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda, kanalizacionu mrežu.

intagram

 

Domaćini su u velikom stilu dočekali Brnabić, pa je dobila razne poklone.

Ona je dobila na poklon trubu iz Prvog svetskog rata od Gradskog duvačkog orkestra Kulturnog centra "Attendite", opanke od jedine registrovane opančarke u Srbiji Mirne Rackov, korpu punu darova od Grada i pitu bundevaru, da se zasladi...

 

 

Tokom obraćanja premijerke jedna od devojaka iz ansambla "Gusle" pala je u nesvest.

Printscreen

 

Kako saznajemo, uzrok tome je što je u prostoriji bilo veoma toplo pa je devojci pozlilo, ali ćim je izašla napolje bilo joj je lakše. Ana Brnabić je odmah prekinula govor i izašla za devojkom koju su iznosili kako bi proverila u kakvom je stanju.

Komentari (1)

Loading
Konda

22.10.2021 19:34

Poštovanje J.J.Zmaju, ali školi bi trebalo dati ime " Saša Maksimović ". Čovek je poginuo na rekonstrukciji škole...