PETKOVIĆ PITA ĐILASOVE MEDIJE Zbog čega je zabranjeno istraživati milione najmoćnijeg tajkuna u Srbiji
TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC
 

"Ðilasov i Šolakov tabloid još jednom je propustio priliku da pokaže zrno objektivnosti u izveštavanju, nego je po već oprobanom diktatu napao sina predsednika države samo zato što se preziva Vučić", ocenio je Petković i dodao:

"Zbog čega je zabranjeno istraživati milione najmoćnijeg tajkuna u Srbiji? Zbog čega je Ðilasovim medijima zabranjeno izveštavanje o 619 miliona evra? Zbog čega na naslovnim stranama nema mesta za takve priče, ali je gotovo svakodnevno naslovna strana rezervisana za napad na nekog člana porodice Vučić?"


On je ocenio da "prava meta i ovog podmuklog napada na Danila Vučića" jeste predsednik Srbije lično, a sa njim i uspešna, napredna i nezavisna Srbija koju gradi.

Petković je, međutim, uveren da će, predsednik koliko god mu bilo teško kao roditelju da izdrži sve tajkunske napade, zarad pristojne i uspešne Srbije, svojim radom, trudom i rezultatima, kao i do sada, pružiti najjači odgovor na sve napade i pritiske koji postaju sve intenzivniji kako Srbija postaje sve snažnija i uspešnija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading