VLADIMIR ORLIĆ Opet su naslovne strane Đilasovih medija stavljene u funkciju sramnih poternica za članovima porodice Aleksandra Vučića
TANJUG/ ZORAN ZESTIC

 

"Opet su naslovne strane Đilasovih i Šolakovih tabloida stavljene u funkciju sramnih, bezumnih i kukavičkih poternica za članovima porodice Aleksandra Vučića. Onih koji su im krivi samo zbog prezimena koje nose. I ta "krivica" je za tajkunsko - mafijaški kartel uvek najbolji razlog da iznova raspišu svoj prljavi lov na glave svakog ko se preziva Vučić.

Danas je to nova pretnja upućena sinu predsednika Srbije. I velika fotografija, da ne bude zabune kod izvršilaca iz političke i kriminalne kanalizacije - čija se glava lovi. I kao naslovna poruka, nova velika laž - da posluži kao poziv bandi tajkunskih plaćenika, objava da je lov ponovo otvoren. Kakvu to "opasnost" od pominjanja imena jednog mladića navodno osećaju klevetnici i spletkaroši na žeton, koji sami to ime pominju po milioniti put, razvlače po svojim bezbrojnim medijima svakodnevno, štampaju na svojim naslovnim stranama kako im se prohte? "Opasnost" da će ih pristojna Srbija na tu podlost nazvati najobičnijim bednicima, što i jesu, pa će onda bednici tajkunski da se osete uvređeno? Jeste, mnogo je "opasno". Toliko glupa, bezočna i providna laž čak i ne pokušava da pokrije suštinu: da služi samo kao stepenik za još jedan krug hajke, maltretiranja jedne porodice i iživljavanja nad bližnjima čoveka kog ne mogu da pobede ni glasovima, n radom, ni rezultatima, niti na bilo koji drugi način. 

Narodu u Srbiji dali su samo još jednu potvrdu: da se podlim i neljudskim napadima na tuđu decu u ovoj zemlji uvek bavi isključivo jedna ista strana. I nisu ovde tema tajkunski mediji i uposleni izvršioci prljavih radova za mesečnu platu, tema su njihove gazde i vlasnici. Taj lopovski kartel iz bivšeg režima, to tajkunsko preduzeće, na čelu sa Đilasima, Šolacima i njihovim Marinikama - oni su ti koji svoju nemoć da politički pobede Aleksandra Vučića pretaču u divljački progon dece, brata i roditelja. Jedino oni. I to je baš svakome jasno.

Jasno je zato i zašto posle svakog ovakvog napada najgorih među najgorima, podrška poštene i pristojne Srbije svom predsedniku i njegovoj politici biva - samo jača. Jer ako je takvim beskrupuloznim nitkovima on najveća prepreka da u ovoj zemlji ponovo postanu gospodari života i smrti, onda je upravo Aleksandar Vučić - najbolji garant da državu uopšte sačuvamo. Da Srbije sutra uopšte bude. Da se u njoj poštuju svačija deca, svačiji roditelji, da se ceni rad, rezultat i ono što narodu ostavljamo. Da se gradi budućnost. A da se vreme mraka, pljačke i gaženja preko tuđih života od strane tajkunskih štetočina ostavi u prošlosti, nepovratno", Vladimir Orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

 

Komentari (1)

Loading
Dragan

23.10.2021 02:55

Niko nema pravo da dira bilo čiju decu, ponašanje opozicije je sramotno.