JOVANOV O NAPADIMA NA DANILA VUČIĆA Ko god od Đilasa dobije pozajmicu u novcu, izgleda da je dužan da dug vrati udarima na porodicu predsednika Vučića
Milenko Jovanov - Alo! - Dejan Briza

 

 

"Ko god od Đilasa dobije pozajmicu u novcu, izgleda da je dužan da dug vrati napadima na porodicu predsednika Vučića. Ako meta napada nije majka predsednika, onda je sin. Ako nije sin, onda je brat. Ako nije brat, onda je otac. Ako nije otac, onda je supruga. I tako u krug.

Ove kampanje traju godinama, a da za sve ovo vreme niko nije rekao šta su to konkretno pogrešili članovi porodice predsednika, ili šta su nezakonito uradili. Nije, jer ništa loše nisu ni uradili, već su krivi zato što su porodica predsednika Vučića i u cilju njegovog rušenja svi su proglašeni za legitimnu političku metu.

Međutim, uveren sam da narod u Srbiji sve odlično vidi i da će nedvosmisleno reći da ne da podršku onima koji učestvuju u ovakvim kampanjama. Jer, čemu se dobrom može nadati od onoga koji je spreman da gazi preko tuđe dece ne bi li se dočepao vlasti i kako, onda takvom dati poverenje?", rekao je Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading