MARKO ĐURIĆ Divljački napad privatnog Đilasovog biltena na sina predsednika Vučića je šamar celoj Srbiji
Twitter

 

"Divljački napad privatnog Đilasovog biltena na sina predsednika Vučića je šamar celoj Srbiji. Izlišno je objašnjavati da po sredi nije opoziciono delovanje već  divljanje po Srbiji veoma opasne privatne kriminalno-medijske hobotnice.

Na delu je pažljivo osmišljeni napad na naše vitalne institucije, ali i na ljudskost, na svaki trag zajedništva i jedinstva u Srbiji, na bazične vrednosti našeg društva. Poternice i mete koje bahati tajkun i kriminalac crta deci predsednika naše zemlje ugrožavaju ličnu bezbednost i dobrobit svih nas. Radi se o predsedniku Vučiću i o njegovoj porodici, ali radi se i o svim ostalim građanima Srbije.

Smatram da je neophodna mobilizacija i jasna i odlučna reakcija nadležnih institucija, stručne i najšire javnosti, kako bi se ova pojava primenom svih zakonitih i raspoloživih sredstava konačno i u potpunosti sasekla u korenu i iskorenila iz našeg društva jednom za svagda, a počinioci iste bili pod hitno privedeni. U našem društvu mora vladati elementarni red i ovakvo neviđeno gaženje osnovnih ljudskih prava i sloboda ne sme dalje biti tolerisano. Ovo navodim potpuno svestan činjenice da se naša zemlja u prethodnom periodu nalazila na meti neosnovanih kritika vezanih za stanje u medijskoj sferi, ali i poznajući lično stalne žrtve ove harange, za koje znam da bi i da jesu za Srbiju i teže stvari izdržali.

Stepen društvene opasnosti od ovakvog divljanja smatram veći od neutemeljenih kritika onih u zemlji i izvan nje koji bi svakako tražili razloga za kritiku", rekao je Marko Đurić potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

 

 

Komentari (0)

Loading