HRVATSKI ISTORIČAR ZAGRMEO Sve što je važno Srbima nalazi se na Kosovu, a Hrvati imaju veliki kompleks od srpskog naroda (VIDEO)
Foto: Ilustracija

Šarić je prvo komentarisao status za koji kaže da je citat da "Srbi ne smeju dati Kosovo ni po cenu rata", a ta izjava je izazvala buru u Hrvatskoj.

- Problem je što Hrvati imaju jedan veliki kompleks od Srba. Kad čovek ode na hrvatski YouTube u trending, uvek je od 50 videa, 20 iz Srbije i to ne samo muzika, nego i političke emisije - rekao je Goran Šarić u emisiji "Večernji podcast" i dodao da je u Srbiji situacija da možda jedan video snimak iz Hrvatske bude u trendingu.

On kaže da se sve što je važno Srbima nalazi na Kosovu i Metohiji i rekao je da je njegov predlog da Kosovo i Metohija formalno ostanu u Srbiji, a da Albanci imaju suverenitet.

- Da su Albanci najbolji na svetu, kad neko uđe u moju kuću, on iz moje kuće mora izaći. Ja da sutra odem i odselim se u Budimpeštu i da mi neko uzme jednu sobu, ja to ne bih dao - rekao je Goran Šarić.

On kaže da nema razloga da se Srbija odrekne Kosova i Metohije.

- Nijedna država se ne odriče ni metra svoje teritorije. Pogotovo ne kada su tamo stotine manastira, bitke, preci... - rekao je Goran Šarić.

Šarić je podsetio na maltretiranje Dragice Gašić u Đakovici i dodao da "Srbi u enklavama žive kao Indijanci".

 

Komentari (0)

Loading