Stanisavljević: Za razliku od Đilasa mi brinemo o građanima jer to je politika SNS-a
Instagram

 

Reči Nataše Stanisavljević vam prenosimo u celosti.

"Nećemo dozvoliti nipodaštavanje ličnih pratilaca  od strane pripadnika Đilasove stranke.

Nećemo dozvoliti nipodaštavanje ličnih pratilaca  dece sa smetnjama u razvoju od strane pripadnika stranke bivšeg gradonačelnika Dragana Đilasa.

I to istog onog koji je ostavio dugovanje za socijalnu zaštitu u iznosu od preko 4 milijarde dinara.

Ponosna sam što smo pokrenuli uslugu socijalne zaštite lični pratilac deteta i što sada 540 dece  koristi ovu uslugu. Nije sramota ne znati ali je sramota obmanjivati javnost.

Lični pratioci su 8 sati dnevno sa decom. Ovo nisu osobe koje samo dovode i odvode decu sa smetnjama u razvoju već provode 8 sati sa tom decom i pomažu im i u vrtićima i u školama i to: pomažu im da jedu, da idu u toalet, presvlače ih, pakuju im stvari, pričaju sa njima, paze na njih.

Žalosno je da komentarišete posao ovih vrednih i marljivih ljudi za koje niste imali sluha dok ste bili vlast. 

Pozivam gđu Popović da mi pokaže gde je to u budžetu Sekretarijata za socijalnu zaštitu plaćen i jedan dinar za lične pratioce 2011., 2012. i 2013. godine. Da li je ovu uslugu pružala licencirana organizacija kako je propisano zakon? Koji su kriterijumi bili za odabir ličnih pratilaca  koje pominjete? 

Pročitajte još...

 Nova vozila za tri ustanove socijalne zaštite u Beogradu (FOTO)

Dodatno koliko ste personalnih asistenata angažovali i platili 2011., 2012. i 2013. godine?

Na koliko ste izleta odveli penzionere? Nažalost ni na jedan jer grad tada nije finansirao izlete, kao što ste otvorili 2 kluba za penzionere iako ste znali da za to postoji potreba.

Zahvaljujući stabilnim finansijama i odgovornom vođenju grada, sada se ne duguje ni jedan dinar na ime prava i usluga što znači da se građanima pruža pomoć kada im je potrebna.

Umesto da ste građanima omogućili dostupne usluge socijalne zaštite, vaša glavna briga su bili milioni eura koje su firme vašeg predsednika stranke prihodovale i zarađivale.

Da budemo precizni 619 miliona evra. Koliko ste tada brinuli za uvođenje usluge lični pratilac deteta srazmerno je broju ličnih pratioca u to vreme- nula.

Za razliku od vas mi brinemo o građanima jer to je politika Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića." poručila je Nataša Stanisavljević članica Glavnog odbora SNS-a.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Мијо

20.10.2021 21:53

Једина странка која може да пружи сигурну будућност нашој земљи је управо владајућа странка. Иза ових људи стоје огромни резултати и захваљујући Александру Вучићу наша земља идемо великим кораком напред.

sasa

21.10.2021 07:43

Imamo vlast koja radi i koja se bori za interese naroda.To narod ite kako zna da ceni