USTAŠKA NEMOĆ Pravili se pametniji od cele Evropske unije, pa morali da priznaju: Jako smo nesrećni
Tanjug/Zoran Žestić

 

Nakon otvorenih napada na predsednika Vučića, raznih izmišljenih afera koje su plasirali hrvatski novinari po svim medijima u regionu, počeli su da šire uverenje da Evropa koketira sa Srbijom. 

Nakon što je Srbiji preporučeno otvaranje dva nova klastera u pregovorima sa Evropskom unijom (EU), Hrvatska je duboko nesrećna zbog toga, pa preko svojih medija objavljuju nekakve detalje evropskog izveštaja za zemlje Zapadnog Balkana, tvrdeći da su delovi izveštaja fabrikovani.

Pravili su se Hrvati pametniji od cele Evrope, ali su na kraju morali da priznaju da je EU pohvalila Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića. 

Očigledno, ne mogu da podnesu što je Srbija bolja u svemu zahvaljujuči velikom trudu predsednika Srbije, a uskoro će ih preteći i po BDP-u.

Printskrin

 

 

Podsećamo, Srbiji je preporučeno otvaranje dva nova klastera u pregovorima sa Evropskom unijom (EU).

Komesar za proširenje, Oliver Varheji rekao je večeras da je Srbija ispunila ”vrlo jasne kriterijume” za otvarenje klastera, a da je sada na zemljama članicama da urade svoj deo posla i naprave novi korak u procesu pristupnih pregovora sa Beogradom.

”Nadam se da ćemo, pošto je Srbija isporučila svoj deo posla, i mi moći da isporučimo svoj”, izjavio je Varheji na konferenciji za medije povodom preporuka za otvaranje klastera 3 i 4 sa Srbijom i porucio da su u zemlji donete važne odluke u oblasti energetike i oporezivanja.
 

 

Komentari (5)

Loading
Anica

20.10.2021 08:45

Hrvati ne mogu da se pomire sa time da je Srbija uspesna i da je EU podrzava u svemu!

Anica

20.10.2021 08:45

Hrvati ne mogu da se pomire sa time da je Srbija uspesna i da je EU podrzava u svemu!

Sofija

20.10.2021 10:17

Хрвати увек имају компекс од Срба

Violeta

20.10.2021 10:20

Hrvatska nikada nije volela Srbiju i srpski narod. Oni od malih nogu usadjuju mržnju prema Srbima!