MILENKO JOVANOV: Uspeh SNS u Negotinu i Mionici je rezultat rada!
Tanjug

„Narod podržava predsednika i ono što radi, i sam naziv liste koja nosi njegovo ime je garancija kvaliteta, kako se to kaže u poslovnom svetu“, rekao je Jovanov.

Ističe da su zadovoljni rezultatima, ali i da smatraju da su na nekim mestima trebali da budu još uspešniji.

„Neki su uvek zadovoljni kako god prođu, ali mi nismo, uvek želimo više i bolje“, rekao je Jovanov.

On je istakao da kada Vuk Jeremić preti fizičkom silom zvuči veoma smešno.

„Meni je žao samo što se ne sistematizuju i ne objave sve te pretnje, da ostane za istoriju. Da svi vide kako se ponašala opozicija kada nije imala politiku. Kada ne znaju šta da rade, nego samo izjavljuju kako bi nekoga streljali, vešali i tome slično“, rekao je Jovanov.

Kako kaže, neće biti nikakavog nasilja, Srbija je ozbiljna država koja neće dozvoliti nikome da bilo koga maltretira i uništava izbore, da, dodaje, zabranjuje ljudima da glasaju i da imaju prava da biraju.

„Kukaju i plaču, a treba da prestanu više sa tim i da vide zašto ih narod neće. A ja ću da vam kažem zašto ih neće, oni su ih opljačkali, uništili im nadu, a sada hoće i da biju, e pa to je stvarno previše“, rekao je Jovanov.

On je rekao da je jako bilo važno pokazati jedinstvo srpskog naroda na KiM, što je, kako kaže, pokazano i izborima koji su se tamo dogodili pre nekoliko dana.

„Oni su hteli da izvrše deligitimizaciju Srpske liste, da ne izađu na izbore i da ne mogu da rade“, rekao je Jovanov i dodao da je suština ništa nije uspelo da pokoleba Srbe, već, naprotiv, ujedinilo ih je i podstaklo da izađu i podrže Srpsku listu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Momir

19.10.2021 22:50

Tako je! Narod sve vidi i naravno to i podržava!