Parandilović:  Jeremić jednostavno nije u mogućnosti da razluči opozicioni od antisrpskog stava
EPA/ BERNHARD J. HOLZNER

 

"Koliko je politički diletantno bilo traženje stava od Međunarodnog suda pravde da se izjasni o proglašenju nezavisnosti tzv. Kosova, toliko je i neshvatljivo da Vuk Jeremić nije u stanju ili neće da razume da biti opozicija vlasti ne znači, i ne sme da znači, opoziciju interesima države Srbije. Kao čovek bez političkih uverenja i ideologije, on jednostavno nije u mogućnosti da razluči opozicioni od antisrpskog stava" - izjavio je portparol srpske koalicije NADA, Miloš Parandilović.

To ne treba nikoga da čudi, jer je Vuk Jeremića, predsednik lažnog neprofitnog Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) sa sedištem u Beogradu i Njujorku, a u čijem Savetodavnom odboru sede javno deklarisani promoteri nezavisnosti Kosova i razdrobljavanja Srbije, dodao je Parandilović.

"Kao čovek koji dnevnopolitičko delovanje temelji na tezi da moral i politika ne idu zajedno, izričit je u tvrdnjama da oni koji loše rezultate vlasti nazivaju lošim, a dobre dobrim, nisu dovoljno dobri opozicionari. Po njemu, zbog toga koalicija NADA ne zaslužuju da dobije opozicioni sertifikat, za čije izdavanje su ga ovlastile SAD i EU, utvrđujući da se pravom opozicijom imaju nazivati samo oni koji zastupaju njihove interese, pa makar glasali na Skupštini za budžet vlasti i davali im kvorum kada zatreba, kao što je činio Jeremić dok je bio poslanik i gajio nade da će ga SNS usvojiti kao svog kandidata za predsednika Srbije." - zaključio je portparol koalicije NADA.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Миомир

19.10.2021 11:21

Да он је страшно грозан лик, који своју злобу и фрустрације пласира небулозно на државу Србију, недужни народ и председника Србије. Невреди ништа слабог је капацитета а много је нижи од Вучића у сваком погледу. Живела Србија