ŠUTANOVAC PORUČIO ĐILASU Stranka slobode i pravde je najjača samo u medijima pod vašom kontrolom
Tanjug

 

Član Demokratske stranke Goran Ješić je na svom Tviteru nalogu napisao da je rezultat izbora u Negotinu i Mionici bio rezultat pogrešnih odluka DS i Dragana Đilasa.

- Rezultat u Negotinu je posledica pogrešnih odluka DS i Đilasa. Narodna stranka imala ok kandidata i bilo je važno da u svetlu sledećih izbora bude podržan od DS i SSP. Sreća pa kao narod pamtimo kao amebe i postoji šansa da se sve zaboravi do aprila - napisao je Ješić.

Na njegovu objavu primedbu je imao Dragan Šutanovac.

- Pre četiri godine uz aktivan bojkot dela opozicije i mnogo lošije uslove DS je ostvarila 50% bolji rezultat od ovog. Sad, posle “uspešnog” bojkota umesto da se rezultat poboljša on je znatno lošiji. Šteta - odgovorio je Šutanovac.

U čitavu raspravu se uključila i Đilasova funkcionerka.

- Bože bože... Odmorite malo, gospodine. Ne možemo da radimo u ime svih stranaka, ali lepo od Vas što očekujete da kao najveći odradimo baš sve - napisala je Irena Živković, Đilasova funkcionerka.

Šutanovac joj je poručio da je Stranka slobode i pravde velika samo u medijima koji su pod njihovom kontrolom.

- Najveći ste u svojim očima, a ne sećam se da ste negde izašli na izbore i to potvrdili osim na medijima koji su pod kontrolom. Po rezultatu, a samo ga oni i imaju, Narodna stranka ima argument da kaže da su najveći. A što se tiče mog odmora, pa nije valjda da vas to opterećuje? - rekao je Šutanovac.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
beba

18.10.2021 13:21

Narodu je dosta lopova, lazova,nereda, mrznje...Kada bi taj olos nestao, ova zemlja bi procvetala...