PADAJU MASKE, OTKRIVEN FAŠIZAM Opoziciji smetaju penzioneri: Suvišni su na glasačkim mestima!
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/bs

 

Nova meta pomenutog tandema su penzioneri. Odnosno činjenica da penzionisani građani imaju pravo da izađu na glasanje i svoju podršku, po svom nahođenju, pruže onoj stranci za koju smatraju da je prava i opravdava njihova očekivanja.

Poverenje koje naši sugrađani, konkretno najstariji, poklanjaju Aleksandru Vučiću nepremostiv je jarak preko koje opozicija ne može da pređe.

Pink printskrin

 

 

Pa tako u svom novom tekstu, koji se uređuje i sa drugih sajtova bira po izlizanom receptu, a čiji je glavni sastojak omalovažavanje kako stranke na vlasti, a onda i njenih glasača bave pseudo sociologijom.

Da na vlast dođu spremni su i uz pomoć eventualne zabrane starijima da na glasanju svoj glas daju u skladu sa svojim uverenjima.

Pink printskrin

 

Printscreen/ Twitter

 

 

Koliko je gneva u njihovoj mašineriji propagande govori i jedan paradoks, a to je da se upravo pripadinci opozicije rado slikaju sa penzionerima, koji u malom broju na njihove skupove đođu, a onda iste te smatraju suvišnim licima na glasačkim mestima.

Komentari (3)

Loading
Rada

18.10.2021 11:56

Vi, placenicka sluzincad, verovatno ako nekad dodjete na vlast, bice to neki vase trece doba, kad necete ni znati zasto ste dosli. Mi od 55 do 105 jos uvek znamo da prepoznamo takve koji bi da nas se rese. A te ustanove i lecenja, pa nebi bilo lose da krenete sa terapijama. Izgubili ste se, tamo se pronadjite.

Dragan

18.10.2021 12:44

Pod hitno zatvoriti ove ludake u ludnici po njihovom razmisljanju oni ce početi da traže i streljanje nas penzionera