VUČIĆ DOBIO ZVANJE POČASNOG GRAĐANINA JAGODINE Kada sanjate velike snove, onda možete mnogo toga da uradite! (FOTO/VIDEO)
Alo

 

 

 

 

 

- Poštovani, hvala vam na veličanstvenom priznanju. Nažalost, nekada ne mogu prisustvovati ovakvim dešavanjima, ali to ne znači da ih ne poštujem - rekao je predsednik.

OBRAĆANJE PREDSEDNIKA VUČIĆA

- Želeo bih da u nekoliko reči samo kažem, uz veliku zahvalnsot gospodinu Markoviću na lepim rečima. Jedino bih se našalio jeste da Ivica Dačić može da zameni fotelju, ali ne i da ostane bez nje - rekao je Vučić i dodao:

- Naš posao mora da bude nastavak ulaganja u Beograd, sever Srbije, ali pre svega u centralnu Srbiju i nije slučaj što smo najviše farbika otvorili u centralnoj Srbiji. Uskoro ćemo imati problem sa nedostatkom radne snaage, to će nam biti dodatni problem, pa ćemo mrati da se snalazim i iz regiona i iz ostalih delova sveta. Šta se dogodilo u Jagodini? Dolazili su investitori koji su želeli da zaposle radnike, ali ne i da daju dovoljno veliku platu - rekao je Vučić.

- Mi ćemo dovesti u Jagodinu velikog investitora, koji će ostati u Jagodini decenijama. Uložićemo 680 miliona dinara u Jagodinu u najkraćem mogućem roku, reč je o velikom novcu. Uložićemo 20.5 miliona u sistem prečišćavanja voda - kazao je Vučić.

- Za mene je ovo mera koja govori o uspehu da smo mnogo toga uradili. Ovo mi je još jedan pokazatelj poniznosti koji moram da iskažem prema vama. Svakako uradićemo još mnogo toga, verujem da ćemo zajednički uspeti mnogo toga da rešimo. Kada sanjate velike snove onda možete mnogo toga da uradite. Mi smo već uradili Klinički centar u Nišu, završavamo u Vojvodini, ali mi je važno da Jagodina ima svoju bolnicu snažnu i jaku, da ljudi ne moraju da odlaze u druga mesta da se leče - poručio je Vučić.

Obraćanje Dragana Markovića Palme

Dragan Marković Palma rekao je na početku svečane sednice Skupštine grada koliko je fabrika otvoreno u Jagodini i šta se sve uradilo u prethodnom periodu. Takođe, apelovao je na sve građane da se vakcinišu.

VUČIĆ DOBIO ZVANJE POČASNOG GRAĐANINA JAGODINE Kada sanjate velike snove, onda možete mnogo toga da uradite! (FOTO/VIDEO)

Printscreen

 

 

Obraćanje predsednika

Predsednik se obratio svim prisutnim građanima Jagodine i okupljenim novinarima, kao i čelnicima grada, a zatim najavio nove investicije, obnovu puteva, kao i povećanje plata.

Veliki broj građana se okupio da dočeka predsednika Vučića.

- Došao sam da bih vam rekao da je ovo priznanje izraz poniznosti prema vama i građanima Jagodine. Nekoliko stvari koje moramo da uradimo za Jagodinu. Do kraja godine ćete dobiti skener, koji je veoma važan za žene pre svega.

Tom prilikom, predsedniku Vučiću biće dodeljeno zvanje Počasnog građanina grada Jagodine, saopštila je služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Zeljko

17.10.2021 13:43

Jagodinci znaju koliko su Vučić i Srpska Napredna Stranka učinili za njihov grad i koliko će se tek činiti.

Una

17.10.2021 14:27

Koliko građani Jagodine cene i poštuju predsednika VUčića i njegovov celokupan rad i doprinos našoj državi pokazili su masovnošću i dobrodošlicom!

Мијо

17.10.2021 17:12

Ово признање је отишло у праве руке и правом човеку. Заиста ми је пуно срце због свега овог. Честитам Вућићу на овом великом признању заслужио је јер је човек који је много урадио за целу нашу земљу а поготову за Јагодину.