PRE SVIH MALVERZACIJA I IZDAJE DRŽAVE Potpuno neprepoznatljiva - ovako je nekada izgledala Dijana Hrkalović!
Printscreen

Bivša državna sekretarka u MUP-u Dijana Hrkalović uhapšena je u petak, a Specijalni sud odredio joj je pritvor do 30 dana.Hrkalovićeva je optužena za trgovinu uticajem.

Na ovom snimku koji je nastao pre 15 godina, Hrkalovićka je između ostalog rekla i da "ide sa najjačom ekipom grobara".

Dijana je od hapšenja Veljka Belivuka i njegove ekipe, u februaru ove godine povezivana sa njima. Ipak njena povezanost sa organizovanim kriminalnim grupama i navijačima datira od ranije, a njen sam početak obelodanjen je baš u vreme kad je ta poveznost postala i javna.

U proteklih 15 godina prošla je kroz nekoliko drastičnih transformacija imidža. Kroz sve te životne promene uvek je održavala čvrste veze sa navijačima sa južne tribine stadiona FK Partizan.

Foto: MUP Srbije

 

Te veze su primetne na najstarijem poznatom snimku Dijane Hrkalović, koji je prošle zime objavljen u medijima. Veruje se da je star petnaestak godina i na njemu Hrkalović ima najviše 20 godina, a skoro je neprepoznatljiva u odnosu na današnju, unapređenu verziju, osim po karakterističnom dubljem glasu.

Naime, Dijana je sa navijačima FK Partizan išla na jedno od gostovanja što je i zabeleženo. Navijači su je snimali a na pitanje s kim ide ona je odgovorila da "ide sa najjačom ekipom Grobara" i poslala poljubac u kameru.

Promo

 

Usledio je vrtoglav uspon u karijeri. Skoro preko noći postala je fatalna žena koja je drmala srpskom policijom i mešala se u sve najvažnije istrage.

Da Dijana Hrkalović nije imala problema sa prilivom novca pokazao je i sinoćni pretres njegovog stana, u kojem su policajci zatekli saunu, fontanu na terasi i skupoceni italijanski nameštaj. Prema izveštajima pojedinih medija u stanu je nađen i sef pun evra.

Nakon saslušanja Dijana Hrkalović je određen pritvor i on je sprovedena u Centralni zatvor u Bačvanskoj ulici

 

Komentari (1)

Loading
Rade

16.10.2021 16:41

Koja glupača, a mogla je da bude bog, kako je počela....