SAMOFALOV RAZOTKRIO ĐILASOV PLAN Kuje ga podlo i očekuje veliko finale!
TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

 

Predsednik odborničke grupe "Oslobodimo Vračar" Konstantin Samofalov, Tadićev funkcioner, prosledio je na svom Tviter nalogu objavu koja u svom sadržaju navodi to da Đilas opoziciju navodi na bojkot kako bi ostali bez novca, a sve to da bi lider Stranke slobode i pravde na izborima izašao kao lider opozicije.

Ostatak teksta poziva se na pisanje medija u kojem se navodi da su lideri Stranke slobode i pravde (SSP), Demokratske stranke (DS) i Narodne stranke (NS) postigli dogovor o zajedničkoj listi na narednim izborima.

Kako je navedeno, ostaje da svaka od njih na svojim stranačkim organima izglasa ovu odluku, a rok za to je kraj oktobra.

Pored toga, Dragan Đilas, Zoran Lutovac i Vuk Jeremić treba da se dogovore i oko kvota, odnosno na koji način će podeliti broj mandata nakon izbora.

Podsetimo vas na to da je Boris Tadić i sam naveo da opozicija ne ume da se dogovori među sobom, a prikazuje se kao nekakva nova pokretačka snaga.

On je rekao da su delovanja kao što su štrajk glađu, koji se potom prekida posle određenog vremena i pokazuje nedelotvornost, suvišna.

- Da ne pravimo akcije da preuzimamo od grupe građana demonstracije pa onda ne znamo kako da završimo te demonstracije - istakao je Tadić i podsetio da su ispadi opozicije krajnje jadni.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading