ĐILASOID NOVA SLAVI NEZAVISNO KOSOVO Đilasovi i Marinikini urednici sa ponosom ističu zastave lažne albanske države (FOTO)
Foto: EPA/EPA/VALDRIN XHEMAJ

Posle sramotnog izveštavanja u kome su Srbe sa severa Kosova i Metohije nazivali švercerima da bi potom relativizovali napade albanskih terorista, urednici i novinari Đilasovih i Marinikinih medija, objavljuju sa ponosom zastave lažne albanske terorističke narko države.

Tako je jedan od novinara Đilasovog tabloida Nova otputovao u Prištinu i potom objavio fotografiju svoje lokacije uz čak tri zastave tzv. Kosova sa ponosom istaknute na društvenim mrežama.

Status je na društvenoj mreži odmah lajkovao glavni urednik đilasoida Nova Veselin Simonović od milošte zvani Vesa Rakija. 

Kako saznajemo od izvora bliskog uredništvu đilasoida Nova, Vesa Rakija je u pauzama, između ispijanja svog omiljenog pića i naizmeničnog spavanja usled dejstva istog, uspeo da pošalje novinara na Kosovo sa ciljem da jedan beogradski medij podriva poziciju Srba koji se bore za opstanak na svojim ognjištima.

ĐILASOID NOVA SLAVI NEZAVISNO KOSOVO Đilasovi i Marinikini urednici sa ponosom ističu zastave lažne albanske države (FOTO)

Printscreen

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Milan

15.10.2021 12:03

По презимену, рекао бих да је студент Перо "милогорац", на раду у Ђикијевој србомрзачкој ТВ.