RELJA OGNJENOVIĆ: Za đilasovce je Kosovo nezavisno, a Srbi su genocidan narod!
Alo

Saopštenje Relje Ognjenovića vam prenosimo u celosti: 

"Za Đilasove političke plaćenike, koji su željni bonusa svog gazde iznošenje laži predstavlja svakodnevnu radnu obavezu.

Umesto da zasuku rukave u diplomatiji i pomognu u svestranoj borbi za Srbe na Kosovu i Metohiji, ujedinjena tajkunska ekipa Marinika, Aleksić i Milivojević, na čelu sa gazda Đilasom ovog puta imaju misiju da opsedaju javnu scenu ličnim interesima i klevetama. Za njih je Kosovo nezavisno a Srbi su genocidan narod. Nisu odgovorili na pitanja o brojnim računima svuda po svetu, ali su zato izbacili novinare sa konferncije.

Đilasova konferencija za medije najbolje ilustruje na koji način on tretira novinare i kakva bi to sloboda medija i demokratija bili kada bi on bio na vlasti.

Ali građani Srbije znaju za njihovu izopačenu misiju, pamte brojne afere i prevare i zato im neće pružiti drugu šansu. Jedina podrška koju u ovom momentu pružaju jeste borba koji predsednik Aleksandar Vučić vodi a to je da se istina istera na videlo i da se saopšti narodu kakva god ona bila. Taj ispit Đilas ne može da položi nikada."

Komentari (0)

Loading