TODOROVIĆ O OPOZICIJI Kikiriki stranke, na platnom spisku tajkuna, brane Kurtija
SNS

Horde plaćenika i lešinara, koje je njihov pohlepni gazda poslao da ponovo tuku po institucijama Republike Srbije, izabrale su pravi trenutak - ako pitate Kurtija. I jasno je svima da ova sinhronizovana akcija ima samo jedan cilj: oslabiti poziciju naše države na Kosovu i Metohiji, i ovaj put kroz operaciju reciklaže sudski overenih laži.

A šta kažu za narod? Ma, baš ih briga za narod! Iz petnih žila se upiru tajkun i njegovi plaćenici iz kojekakvih kikiriki stranaka, a svi do jednog na platnom spisku tajkuna, ulažu nadljudske napore kako bi odbranili sebe, svoj lopovluk, svog Kurtija i svoje prijatelje narkodilere. Veruju da će upravo na taj način izvršiti pritisak na vlast da monstrumi budu na slobodi? Ili da svi zaborave na Đilasove "pozajmice" i račune po svetu? Ili možda na divljanje ROSU?

Teško je danas Đilasu i Mariniki, jer nema ko da im obavlja prljave poslove: od proterivanja novinara iz Pančeva, pa sve do novih nereda na ulicama. Neće razbojnike više u njihovom zločinu prema Srbiji da prati niko. Ujedinjeni u nezasitoj želji da ponovo kradu, otimaju i pljačkaju građane Srbije neće se takvi libiti da uđu u koaliciju i sa crnim đavolom, kao što vidimo i čujemo.

Na tom putu smeta im najviše Aleksandar Vučić. On je neprobojna barijera njihovom paklenom planu. Smeta im što država koju Vučić predvodi nije slaba kao što je bila 2004., 2008., 2011. godine, kad je sa njom radio svako šta je hteo. Takva Srbija bi danas jednako dobro došla Đilasu, koliko i Kurtiju. Smeta im zato svima preporođena, jaka, uspešna Srbija, koja sa predsednikom Vučićem danas ređa pobede.

Novost za zlikovce, sve skupa, glasi - i nastaviće da pobeđuje. Ne možete joj ništa, tu ni vaši milioni ne pomažu, zaključuje on u saopštenju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading