OBRADOVIĆ: Opozicija deli pozajmice od para koje je otela narodu
SNS

Saopštenje Jelene Obradović saopštavamo u celosti:

"Dokazani lažovi i pljačkaši državnih para, uvidevši da su im svi planovi da sruše Vučića pali u vodu, sada pokušavaju da svim snagama opravdaju pozajmice u milionima evra dobijene od gazde Djilasa, po već oprobanom modelu.

Direktiva im glasi: sto više i jače lažete, pljujete i napadate porodicu predsednika Vučića, mrzite državu, omalovažavate srpski narod to će džepovi biti puniji.

Lopovska družina bez morala, etike i bez ikakvog političkog programa broji sitno. Nemoć i bes im svaki dan raste kako se bliže izbori. Nemaju načina da lažima i spletkama ugroze Vučića, jer nema tih papira koje kopaju i izmišljaju svaki dan, nadajući se da će na bilo koji način dovesti bilo koga ko nosi prezime Vučić u vezu sa kriminalom, saopštila je Obradović.

Čak ni 1800 prisluškivanih razgovora predsednika nisu pomogli zlikovcima da svoje klevete dokažu, jer predsednika države ni u razgovoru ne zanima ništa od onoga što vole Đilas i njegove Marinike.

Dobro znaju građani Srbije ko se uhvatio u koštac sa kriminalom i korupcijom, ko lopove, dilere, ubice, meljače ljudi stavlja iza rešetaka, a ko sa mafijom šuruje i ko sa dokazanim dilerima proteruje novinare iz Pančeva.

Dok se država Srbija danas na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem danonoćno bori da sačuva i zaštiti svoj narod, a posebno ugroženi narod na Kosovu i Metohiji, bori se da sačuva ekonomiju Srbije u najvećoj svetskoj krizi, žuti tajkun Djilas, milione evra državnih para koje je oteo građanima, "pozajmljuje" svojim udruženim megafonima, da još više pljuju i napadaju Srbiju i Vučića.

Ne mare takvi ni za Srbiju, a ni srpski narod koji smatraju genocidnim. Ne mare ni za stotine zatvorenih fabrika i praznu budžetsku kasu, koje su ostavili iza sebe, već žele samo da se dočepaju vlasti i ponovo opustoše Srbiju.

Zato će im srpski narod i saopštiti svoj sud na izborima. Taj sud naroda ih je već poslao, jednom zauvek, u političku prošlost. Neće biti problem da im to poštena i vredna Srbija, ona koja danas stoji složno uz Aleksandra Vučića u ogromnoj većini, saopšti još jednom."

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading