NOVINARKA N1 POKUŠALA DA ISPROVOCIRA VUČIĆA Predsednik nije ostao dužan, brutalno joj odgovorio!
Printscreen/ Alo

Na pitanje novinara N1 o tome kako će Beograd stati iza Srba sa Kosova ukoliko budu napadnuti imajući u vidu Briselski sporazum, Vučić je odgovorio da taj sporazum nema nikakve veze sa eventualnom intervencijom Srbije.

- Bez saglasnosti Srba ili NATO, Albanci nemaju prava da upadaju na sever pokrajine. Ovo im je već sedmi ili osmi put. To što su Albanci formirali nekakve formacije koje nazivaju vojskom je kršenje i rezolucije 1244. Oni na to nemaju prava. Osim toga, ovi upadi na sever su i kršenje ugovora sa NATO, ali i duha dijaloga. Sve što misle da mogu da urade protiv Srba, neka pokušaju, pa će da vide kako će da se provedu. Potrebno mi je bilo neko vreme da donesemo odluku. Saterani smo u ćošak, a predaja za nas nije opcija, borićemo se za svoj narod. Znam šta nam je činiti. Zaštitićemo naš narod, a ako pitate kako, nadam se da do toga neće doći i da to nećete morati da vidite - poručio je Vučić.

Drugo pitanje sa N1 je bilo da li je proverio u kakvim uslovima žive kineski radnici u Srbiji.

- Nisam to proveravao. To je pitanje za naše kineske prijatelje. Siguran sam da ste vi sa N1 veoma zabrinuti za prava kineskih radnika.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Zoran

14.10.2021 13:46

Zasto predsednik.odgovara ovi divljacima sa tajkunskih.medija.oni.nosu novinati vec PROVOKATORI

Milan

14.10.2021 14:25

@Zoran - Oni su prodane duše,ko god atakuje prljavo na svoju državu i narod to je Veliki ološ.

Mirjana

14.10.2021 14:43

Sta bre ovi poluintelektualci zamisljaju?Da su veliki novinari kada proviciraju predsednika drzave,eh nisu oni ni primirisali pero velikih novinara.To se negde ispililo pa pijuka i trci za gazdom da mu baci koje zrnevlje para...

Zoran

14.10.2021 14:45

Iako sam stariji i imam videdecenijsko.iskustvo kao advokat zadivljuje.me intelekt koncentracija a posebno.hrabrost i Ljubav prema narodu i.Srbiji koju salje svakim.nastupom predsednik.Vucic cija izlaganja me uvek.inspirisu