MARINIKA ŠIRI LAŽI DOK SE SRBI NA KOSOVU BORE ZA GOLI ŽIVOT Poslanici postavili Tepić na svoje mesto: Naš narod je uplašen, ima povređenih, čak i ranjenih. Jeste li čuli za to? Baš vas briga!
Printscreen

"Zašto Vučić i klika ruše sudski predmet Jovanjica - najveće fabrike droge u evropi?

Bacaju bombu na institucije Srbije da zataškaju svoje tragove?"

Na njene napade reagovali su narodni poslanici u skupštini republike Srbije Đorđe Dabić, Dejan Kesar, Đorđe Todorović, Nemanja Joksimović, Miloš Terzić i Nevena Đurić.

Đorđe Dabić "U trenutku kada je cela država sa svim svojim resursima angažovana da spreči novi pogrom Srba na Kosovu i Metohiji, Đilasovi najamnici iz Multikom stranke udaraju na kičmu države, Srbe optužuju za zverstva bezumnih separatista! Kurtijeva sabraća odrađuju svoj deo zadatka. Ponovo." - napisao je Đorđe Dabić.

"Danas kada je u Kosovskoj Mitrovici ranjen Srbin, lešinari iz Multikom grupe ponovo koriste priliku da lažima koje su dokazane sudskom presudom, napadnu Vučića. Nemaju oni ni obraza ni morala, jer Đilasovi milioni su najvažniji, a za Srbe ne daju ni 5 para." - napisao je Dejan Kesar.

"Strah od gubitka posla u političkoj stranci Multikom naterao je Mariniku da uveliko dokazane laži produbi do granice ludila. Stvarno misli da u njihove gluposti neko još veruje? Ne misli, naravno. Ovo je od Kurtija, Đilasa i Marinike pozdrav za Srbiju i Aleksandra Vučića." - napisao ja na svom tviteru Đorđe Todorović.

"Nove laži sudski overenog lažova Miroslava Aleksića i tebe, prvog megafona Multikoma. I kokoške su nestrpljive da čuju. Nego, kako ide tebi i ostalim Multikom stipendistima u zataškavanju Đilasovih 53 računa koji se nalaze u 17 država sveta? Bolje od pokrivanja Kurtijevih metaka?" - rekao je Nemanja Joksimović

"Dok se Vučić bori i dok je uz narod sa KiM, Marinika drhti pred istinom i novim dokazima o Jovanjici.Sve njihove laži već su raskrinkane i za sada ih drži na okupu samo patološka želja da i dalje kradu narodne pare i da ih šalju na tajne račune. Briga Đilasa i Mariniku za Srbe na KiM!" - izjavio je Miloš Terzić.

"Naš narod na Kosovu i Metohiji je uplašen, ima povređenih, čak i ranjenih.
Jeste li čuli za to? Baš vas briga, gazda nije za to platio.
Narod ga se ne tiče.
Platio je da i danas promovišete nebuloze. 
Naše misli su sa našim narodom.
Vaše i cele tajkunske ekipe, tamo gde su pare!" - rekla je Nevena Đurić

Sramotno i jadno, ali još jednom se nažalost pokazalo, da je širenje laži ispred svih interesa Srbije.

Komentari (2)

Loading
Nikola

13.10.2021 22:02

Ova žena je profesionalc u širenju laži...

Minja

14.10.2021 06:34

Kada ćeš jednom prestati Marinika da lažeš? Da li se bojiš Boga,pravde,istine? Neka ti Bog sudi za unistavanje naše prelepe srbije. Nećeš uspeti.