TRAŽIĆE NESTANAK REPUBLIKE SRPSKE DO PROLEĆA Vučić saznao ko stoji iza akcije Albanaca, moćna velesila dala znak za rat protiv Srba!
Printscreen

Vučić je obraćajući se Srbma sa Kosova i Metohije tokom sastanka u Raškoj naveo da niko neće dati Srbima niti osuditi Albance.

- Jedna od zemalja Kvinte, država koja nije članica EU, dala je podršku Albancima iz Prištine da sporevedu novu akciju protiv Srba. Nemojte misliti da naknadno ne bi dolbile podršku i ostalih, ali SAD, Velika Britanija, Nemačka, svi će podržati Prištinu - rekao je Vučić i dodao da vladi u Prištini vodi neuračunljiv čovek i da Albanci neće prihvatiti nijedan sporazum.

Kako je predsednik naveo ekonomski uspeh Srbije je smetnja mnogima i postoje moćne strukture koje žele da uruše sve na Balkanu, uključujući i mir.

On je istakao da će do proleća velike sile tražiti i nestanak Republike Srpske kao i da će se Srbija naći pred velikim pritiskom.

- Kako god da bude i šta god odlučite, znajte da će Srbija biti uz vas u svakom smislu. Zamolićemo NATO da radi svoj posao i da zaštiti Srbe. Ukoliko neće, bićemo primorani da reagujemo. Verujte mi, ovo nije ona Srbija kao nekad. Spremni smo da zaštitimo naš narod, da se borimo za naše interese i da u toj borbi i pobedimo - poručio je Vučić.

 

Uskoro Opširnije na Alo.rs

Komentari (5)

Loading
Rade

13.10.2021 16:46

Imamo valjda i mi podrsku dve velike sile Rusije i Kine da se branimo.

Милан

13.10.2021 17:59

Нисмо ми ни мало наивни.знамо која велика сила Квинтет не да је дала одобрење, већ наредила данашњу Куртијевим акцију на Северу КиМ.Она којој је највише засметао Самит Несврстаних у Беогрсду пре неки дан као и Сајам наоружања? Русија није,Лавров је био присутан. То су они са Запада којима оживљавање идеја несврстаности представља опасност и данас......Поготово немешање у унутрашње ствари суверених земаља....

Slobodan

13.10.2021 20:06

Ne mogu nam nista. Podrzace nas rusi i kinezi.

Paskal

13.10.2021 22:17

Predsednik ima toliko prijatelja u svetu! To je samo jedna sila! Ne moze nam nista! Sada imamo i nesvrstane! A Kinu, Rusiju, Ujedinjene Emirate, Merkel, Mskrona, Orbama, Erdogana...