BRUKA Bivši načelnik Generalštaba napravio skandal: BIA i albanski teroristi su isto!
Printscreen

Bivši načelnik generalštaba iz vremena režima Demokratske stranke Zdravko Ponoš napao je BIA i uporedio je sa albanskim jedinicima ROSU koje pucaju na Srbe.

Ponoš, za koga njegov dojučerašnji partijski kolega Nikola Jovanović tvrdi da je topio tenkove i uništavao Vojsku Srbije, kao i da je lažni desničar koji je za NATO pakt, praktično je dao podršku albanskim teroristima.

Ništa novo i čudno, budući da se njegov partijski šef Vuk Jeremić slavi među Albancima u Prištini zbog politike koju je vodio kao ministar spoljnih poslova Srbije, a koja je dovela do proglašenje nezavisnosti Kosova i podrške koju je taj potez dobio pred Međunarodnim sudom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Julija

13.10.2021 15:07

Dati podrsku albancima i unistiti sve sto je Srbija imala je jedini cilj ovakvih ljudi. To je stvarno velika bruka i sramota!

Мирјана

13.10.2021 15:22

Оставимо бруку и срамоту на страну,овакви људи немају ни стида ни срама, поставимо на прво место њихову одговорност за ону штету коју су учинили Војсци, и данашње њихово непријатељско делова јпротив Државе.Ово је деловање а не слобода говора,хоћемо ли коначно да разлучимо шта је шта и предузмемо кораке које Устав налаже.