ĐILASOVI HULIGANI BLOKIRALI ULAZ U SKUPŠTINU GRADA Ne dozvoljavaju građanima ulaz na sednicu Komisije za planove
Alo

U Skupštini grada Beograda održava se javna sednica Komisije za planove na kojoj se raspravlja o primedbama na Plan generalne šinskih sistema grada Beograda. Na sednici je prisutan Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda kao i Andrija Mladenović, pomoćnik gradonačelnika.

Sednici prisustvuju predstavnici britanske kompanije WSP koja je radila Master plan saobraćaja koji je prethodio odredjivanju trase metroa, predstavnici kompanije Ežis koja radi projekat beogradskog metroa i Saobraćajni fakultet koji radio transportni model saobraćaja grada Beograda.

Prisustvuju i predsednici gradskih opština kroz koje prolazi beogradski metro.

U ovom trenutku u zgradu je uspelo da uđe 19 podnosilaca amandmana a ispred zgrade je još 35 onih koji su sprečeni od strane Đilasovih huligana. 

Deset huligana stoji na ulazu i ne dozvoljava da pomenutih 35 podnosilaca primedbi u uđu na javnu sednicu Komisije za planove.

Prema zakonu i Poslovniku o radu javnoj sednici Komisije mogu da prisustvuje podnosioci primedbi na plan, da obrazlože svoju primedbu i čuju odgovor predlgača.

Kako Alo saznaje, predvodnik nasilnika koji ne dozvoljavaju ulaz u zgradu na tgru Nikole Pašića je Mila Popović, Đilasova funkcionerka i predsednica beogradskog odbora SSP.

Mila Popović sprečava građane da uđu histerično vičući na njih da Beogradu ne treba metro i da svako ko uđe podržava Vučića i Vesića.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading