KADA OLJA BEĆKOVIĆ GOVORI ISTINU? Prvo rekla da je Vučić uništio sudstvo, a kada je dobila TV Pink pohvalila je rad suda!
Printscreen

Olja Bećković je 10. 10. 2021. kukala kako je Alekdandar Vučić uništio sudstvo i tužilaštvo, a 2. 9. 2021 ista ta Olja dobila je na sudu TV Pink pa je tom prilikom ishvalila rad suda.

- Ono kad ste glasali za SNS, da li ste stvarno glasali da se raspusti tužilaštvo, da li ste glasali da se ukinu sudovi, da li ste stvarno stavili kružić i rekli, evo ovlašćujemo vas radite šta god hoćete i možete da se ponašate kao kod svoje kuće, predajemo vam državu i ne morate da nam polažete račune više nikada ni za šta.

Viši sud u Beogradu doneo prvostepenu presudu po tužbi Olje Bečković protiv televizije Pink, Željka Obrdovića i Verice Bradić i Gorana Gmitrića. Presudom je utvrđeno da su tuženi povredili autorsko pravo Olje Bećković na njenom autorskom delu "Utisak nedelje". 

- Ja razumem da to pravno kao ne znači ništa i da je prvostepena presuda prvostepena, a meni se čini da je to vest od prvorazrednog značaja i iskreno mi je svejedno šta će se desiti na drugom stepenu jer mislim da je sve već presuđeno. I u tom smislu odluka prvostepenog suda da potvrdi ono što je očigledno i vidljivo svakom zdravom razumu i velika je stvar za celo društvo i za pravosuđe i za osećaj da živite u zemlji u kojoj važe neka pravila - rekla je Bećković.

 

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading