NEVENA ĐURIĆ Đilas prikriva malverzacije koje upravo on koristi
SNS

Saopštenje prenosimo u celini:

"Iza svake priče Dragana Đilasa o "raspadu države" nalazi se želja da se prikriju ozbiljne malverzacije koje upravo on koristi u svojim poslovnim i finansijskim akrobacijama, a koje su, pod obavezno, podrazumevale pljačkanje građana Republike Srbije.

Ekipi iz tog tajkunskog blata opasno smeta što se danas govori koga, kada i koliko je Dragan Đilas finansirao. Za koje pare su pripadnici šizofrene Multikom stranke spremni - na sve. To je očigledno.

Suštinski razlog svih tajkunskih kompleksa leži u činjenici da su svesni svoje inferiornosti, nemanja podrške od strane građana Srbije. Zato svaku priliku koriste da skrenu pažnju na gadosti kojima se bave, a kao glavno oružje za to koriste površne, plitke i očigledne neistine. Misle da time mogu nešto da promene. Uzalud, Đilasova bruka i ukaljan obraz trajaće za vjek vjekova. Tu mu ni pare ne pomažu.

Pamtiće i govoriće građani o čuvenih Đilasovih 619 miliona, o silnim računima u poreskim rajevima, o brojnim nekretninama u vlasništvu porodice Đilas na najluksuznijim lokacijama, o minusu u gradskoj kasi grada Beograda koji je baš Dragan Đilas napravio, o sramnom optuživanju sopstvenog naroda za genocid u Srebrenici, o čoveku koji je ne samo lopov i lažov, već i jadna i bedna kukavica koja zlostavlja sopstvenu ženu pred decom.

Najjednostavnije rečeno – govoriće i buduće generacije o mržnji Dragana Đilasa prema sopstvenom narodu, i želji da se dočepa pozicije sa koje bi mogao da se bavi "politikom", koja njemu i pripadnicima njegove Multikom stranke, daje novu injekciju u džep. Baš takva, Đilasova "politika", naziva se pljačkom.

Ljudi iz Srpske napredne stranke nikada neće biti protagonisti jedne takve politike. Baš zato će buduće generacije govoriti o preko 200 fabrika koje je otvorio Aleksandar Vučić, o auto-putevima i brzim saobraćajnicama koje su izgrađene za vreme Aleksandra Vučića, o bolnicama i domovima zdravlja koji su obnovljeni i izgrađeni. Svedočiće rezultati i dela, o radu i trudu čoveka koji je najmonstruoznije napadan od strane tajkunske bande, čija je porodica slušala i trpela najgadnije uvrede dok se on pošteno, vredno i junački borio za svoju državu i narod, a za to vreme je Đilasova petparačka – tajkunsko – mafijaška Multikom stranka podlo i beskrupulozno pokušavala da ga u tome zaustavi.Uzalud, dela i rezultati Aleksandra Vučića ostaće za sve buduće generacije. Ne može da ih poništi ni cela ergela tajkunskih plaćenika, dobro podmazanih Đilasovim "pozajmicama".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading