SAŠA MIRKOVIĆ KRISTALNO JASAN O Severini: Ona je očigledno igrala samu sebe i to je dokazala svojim izjavama!
Printscreen

 

- Budući da je Severina bez razloga rekla to što je rekla iako je dugo živela u Srbiji napala našu državu, nikakvog dueta neće biti. Već smo joj skrenuli pažnju na izjave koje je dala o našem patrijarhu, ali se ona pravdala da se to nije desilo. Međutim, posle ovakvih njenih izjava i naših sugerisanja ona je nastavila da se izjašnjava šovinistički o celom srpkom narodu. Mi kao nacionalisti stojimo iza svoje nacije, ali za razliku od nje, poštujemo i tuđe nacije. Kosmopolite smo i volimo svakog građanina sveta bez obzira na to koje boje kože, vere ili nacije bio - smatra Mirković.

- Eto, Severina je imala dva braka sa Srbima, pa ne razumem njene stavove s kojima sama sebi skače u stomak. Neverovatno je da kao izvođač dozvoli sebi toliku dozu primitivizma. Nekoliko puta sam razgovarao sa Goranom Bogdanom i Hristinom Popović koji se pojavljuju u spotu "Hejt Sloveni". Umetnici su na pravi način izneli ovu ulogu, a ona je očigledno igrala samu sebe i to je dokazala svojim izjavama. Ako postoji osoba kojoj treba da se zabrani ulazak u zemlju posle ovakvih izjava to je ona - zaključuje Mirković.

Podsetimo, Mirković je aludirao na kampanju koja je bila osmišljena kao pomirenje među narodima bivše Jugoslavije. Upravo je karakteristika video spota bosanskog magazina Buka - Hejt Sloveni, još ste živi? - koji je objavljen kao nesvakidašnja kampanja protiv govora mržnje, a u kojem Seve glumi kasirku. Ona se priključila kampanji, a širi mržnju što je Mirkoviću zasmetalo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading