OBISTINILO SE ONO ŠTO JE VUČIĆ GOVORIO Srbija dobila nož u leđa
Tanjug/Strahinja Aćimović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić više puta je istakao da ga RTS podseća na N1, a koliko je bio u pravu potvrdilo se i danas.

Ne samo da je RTS po programu koji se ističe u antidržavnoj i antisrpskoj politici sve sličniji N1 već, čini se, da ih polako i prevazilazi.

RTS je uradio prilog sa Stevanom Dojčinovićem urednikom portala KRIK koji je povezan sa određenim stranim bezbednosnim strukturama i finansijskim organizacijama i otvoreno rade protiv interesa srpskog naroda što su u svojim srbofobnim tektovima više puta dokazali.

Tako je servis koji plaćaju građani Srbije odmah potrčao da uradi prilog sa servisom koji plaćaju inostrane finansijske organizacije o kojima gotovo da nema nikakvog traga. 

Takvim navodnim medijima i "istraživačkim" novinarima, odmah je posvećena pažnja zbog informacija koje su potpuno neprovereno izneli kao tačne i pokušali da izmanipulišu narod Srbije.

Umesto da bude servis građana koji će izveštavati i držati stranu interesu svoje države i srpskog naroda, ova odrođena televizija se sada pokazuje kao udarna pesnica stranih struktura i njihovih domaćih slugu.

OBISTINILO SE ONO ŠTO JE VUČIĆ GOVORIO Srbija dobila nož u leđa

Printscreen

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Danka

06.10.2021 02:33

Hoće li već neko u ovoj državi da se pozabavi ovom kućom? Podnose li one ikome račune? Ja kao gradjanin i poreski obveznik od koga primaju platu hoću da znam sve kada je njihovo poslovanje u pitanju. Da li oni ikome podnose izveštaje?

Btr

06.10.2021 03:45

Kako da se oslobodimo placanja poreza ovoj tv stanici? Ko su oni i zasto su povlasceni?

munja60

06.10.2021 08:23

dokle cemo da placamo tu preplatu....a gledamo oko 10 procenata tog programa.

Bokara

06.10.2021 08:31

Onda prestanite da nas terate da plaćamo pretplatu za RTS.

Koviljka

06.10.2021 08:33

Zasto je Jos drzavna Ako radi protiv drzave ?Zar nemogu da se preduzmu neke mere protiv tentelevizije Ja prva je ne gledam a moram da placam Protiv mene bi se preduzele mere kad nebih platila Zasto je ta televizija zasticena ?Zasto placaju gradjani nesto sto je Protiv njih ?

sara

06.10.2021 15:05

Odavno ne želim da plaćam taksu za RTS, jer nikada ne gledam taj kanal, ali to treba država da uradi i pita građane da li hoće ili ne!!!!.

raca

06.10.2021 15:41

Sad se vidi koliko su bili u pravu oni koji su pokušali da zapale te neradnike koji žive na račun naroda, g.Vučiću pustite vi priče o demokratiji i nacionalnoj TV , ako mi plaćamo onda lepo najurite tog direktora i te bahatluke pa nek idu na ulicu .