ŠTA SE KRIJE IZA LUDILA HRVATSKIH MEDIJA? Svim silama rade protiv Srbije i Vučića, cilj je SRAMAN
Tanjug/Strahinja Aćimović

 

Šta se krije iza ludila u hrvatskim medijima koje traje već mesecima i šta se krije iza dokumenata u čiji je posed navodno došao KRIK.

Imaju isti zadatak

Sprečiti Srbiju da uđe u Evropsku uniju, jer Hrvatima to smeta po više osnova.

Srbija je pod vođstvom predsednika Aleksandra Vučića pokazala da je apsolutni lider u regionu i da je ekonomski naprednija.

Takođe, briga koju država Srbija vodi o nacionalnim zajednicama koje žive u Srbiji je višestruko kvalitetnija, a smeta im i što smo otvoreno društvo po svakom pitanju.

Zato se otvorena kampanja nastavlja i danas, ide se na to da nema datuma za Srbiju kada je u pitanju pristupanje Evopskoj uniji. 

ŠTA SE KRIJE IZA LUDILA HRVATSKIH MEDIJA? Svim silama rade protiv Srbije i Vučića, cilj je SRAMAN

Printscreen

 

Otvorene poruke se šalju Aleksandru Vučiću sa svih hrvatskih medija, koji sarađuju i sa medijima koji su opoziciono nastrojeni.

ŠTA SE KRIJE IZA LUDILA HRVATSKIH MEDIJA? Svim silama rade protiv Srbije i Vučića, cilj je SRAMAN

Printscreen

 

Ovim tezama doprinosi i sinoćno gostovanje novinarke Krika na HRT-u koja je negativno govorila o srpskoj državi i ministrima.

Sve ovo je zapravo crtanje mete Vučiću na čelu, jer je Srbija svojim snaženjem postala vodeća ekonomska sila na Balkanu što vidi i narod Srbije, ali i svi narodi u regionu.

Jedno je jasno, da je ovo brutalan nastavak kampanje protiv predsednika Srbije i naše države i upravo zato je poziv na jedinstvo koji je predsednik Vučić uputio sada važniji nego ikada pre!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Dragan

05.10.2021 13:11

Samo jedinstveno i neboj te se. To je jedini način da menjamo život na bolje sve ostalo su iluzije. A sve ostalo po strani neka prica ko sta hoće realni rezultati to je istina.

Dunja

05.10.2021 14:00

Hrvatska ne može da prežali što je Srbija uspešna i što ostvaraje zapažene ekonomske rezultate.

Zeljko

05.10.2021 14:16

Samo Hrvatska se buni i želi da stopira ulazak Srbije u EU što je sramota, a još veća sramota je što Đilas i Šolak finansiraju pojedine portale.