HRVATI POTPUNO SIŠLI S UMA Sve bi bilo drugačije da se Vučić nije zaljubio u lijepu Hrvaticu
Tanjug

 

Zna se da Hrvatska u poslednje vreme zavidno posmatra rast Srbije i opsesivno komentariše sve poteze naše zemlje, pa je sasvim logično da svojim nezadovoljnim građanima ponudila jedno lako nedeljno popodne uz emisiju Aleksandra Stankovića, gde je gost Darko Hudelist zabavljao naciju pričama o ljubavnom životu srpskog predsednika Aleksandra Vučića.

Taman kad smo mislili da su skroz poludeli kada su napali Vučića što je sinu dao pravo srpsko ime Vukan, sada su otišli bespovratno u lakrdiju, sa tezom da srpski predsednik ne voli Hrvatsku zbog neuzvraćene ljubavi jedne Hrvatice.

Nažalost, nismo dobili više detalja, verovatno je ad hoc ispričano kada režija šapne voditelju da šer pada, pa tako smo ostali uskraćeni za ovu srpsko-hrvatsku aferu koja je mogla da hrani hrvatske nacionaliste bar sedam dana, do sledeće.

Ono što smo čuli je, kako Hudelist navodi, "ta ljubav nije uspela zato što je Vučić Srbin i tu leži razlog njegovih frustracija". I tako isfrustriran, utučen i lud od ljubavi, smišlja neke ratne planove u stilu “Game of thrones”, dok je njegov dugogodišnji prijatelj Hudelist godinama čuvao tu tajnu, umesto da čoveku pomogne da nađe drugu Hrvaticu i tako spasi srpsko-hrvatske odnose I promeni tok istorije.

Ali, Hudelist se ogradio od Vučića, kako sam navodi, jer kome treba naporan i depresivan prijatelj koji bi da priča samo o svojoj nesrećnoj ljubavi.

Razumeli smo sve.

Izgleda da kreativnost i nije baš jača strana hrvatskim scenaristima, ali javnost u Srbiji se svakako dobro nasmejala, ako ništa drugo. Ipak, bolja fora bi bila da su umesto odjavne špice pustili Seve i njenu pesmu Hrvatica, da dokusure Vučića za sva vremena.

U to ime:

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading