HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 4. OKTOBAR: Vage danas je vaš srećan dan, Ovna čekaju problemi, a Bika napredak
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Nove okolnosti na poslovnom polju vam neće odgovarati i bićete veoma nezadovoljni. Današnji dan vam donosi brige i stresove koji će vas opterećivati.

LJUBAV: Danas su vaši bračni problemi došli do tačke ključanja. Moguće je da ćete imati veće poteškoće sa partnerom. Pred vama je faza u kojoj ćete razmišljati o razvodu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kičmom. Očekuje vas period u kojem možete da budete skloni i povredama u predelu leđa. Veoma je važno da vodite više računa o zdravlju.

BIK

POSAO: Očekuje vas prilika da na poslovnom polju napredujete. Imaćete dosta pozitivnih prilika ispred sebe. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju.

LJUBAV: Danas ćete biti iskreni i pokazati svoja osećanja prema osobi do koje vam je stalo. Možete da očekujete povoljan period u kojem ćete biti bliskiji sa partnerom.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme kada je u pitanju zdravlje. Potrudite se da lepo provdete ovaj dan i da se malo opustite.

BLIZANCI

POSAO: Vaš posao je stabilan i nemate veće brige. Možete da očekujete povoljan dan ispred sebe. Očekuje vas period u kojem ćete početi da razmišljate o nekim novim projektima.

LJUBAV: Moguće je da ćete sa voljenom osobom doći do trzavica i problema u narednom periodu. Pred vama je period u kojem vam neće biti ni malo lako da ostvarite stabilnost.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti jer vam taj faktor veoma može uticati na polje zdravlja. Pazite da ne dođe do dehidratacije ali i do problema sa metabolizmom.

RAK

POSAO: Donošenje novih odluka bi moglo teže da vam pada u narednom periodu. Moguće je da ste prilično nesigurni u sve što se dešava ali i da nemate dovoljno samopouzdanja.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi možete da očekujete da će voljena osoba želeti da odete korak dalje. Pred vama je velika dilema i pitanje da li ste spremni za brak ili niste.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na ovom polju. Očekuje vas period u kojem ćete imati sasvim dovoljno energije u sebi. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima danas.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 4. OKTOBAR: Vage danas je vaš srećan dan, Ovna čekaju problemi, a Bika napredak

Foto: Shutterstock

 

LAV

POSAO: Jako ste motivisani i posvećeni ste svom poslu maksimalno. Možete da očekujete da će vam se trud isplatiti. Spremni ste da pokažete svoje talente i ideje na ovom polju.

LJUBAV: Danas vas očekuje zanimljiv susret sa osobom koja će pokazati da ima osećanja ka vama. Možete da se nadate veoma povoljnom periodu kada su u pitanju vaša osećanja.

ZDRAVLJE: Osećate se odlično. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na polju zdravlja. Povoljan vam je period za početak dijete ili za bilo kakve promene u navikama.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni poslovnim okolnostima. Moguće su dobre prilike za novu zaradu. Sudbina je na vasšoj strani i donosi vam nove prilike.

LJUBAV: Danas vas očekuje prilika da uđete u novu emotivnu vezu koja će trajati na duže staze u budućnosti. Imaćete mogućnost da dođete do zadovoljstva na emotivnom polju.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Spremni ste da se posvetite životnim izazovima koji su pred vama. Očekuje vas period u kojem ćete na neki način biti u pozitivnom naletu i dobrom raspoloženju.

VAGA

POSAO: Danas bi mogao da bude vaš srećan dan. Očekuje vas povoljna prilika za poslovno napredovanje. Spremni ste da prihvatite nove odgovornosti i da se posvetite svom poslu.

LJUBAV: Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite nešto prisniji kontakt sa osobom do koje vam je stalo. Pred vama je povoljan period za početak nove emotivne veze.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bešikom. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni upalama i infekcijama u većoj meri. Oko svega što vas muči se posavetujte sa vašim lekarom.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da sa saradnicima imate probleme u komunikaciji i da vam nije ni malo lako da ostvarite bolji odnos. Pred vama je period u kojem ćete biti prilično opterećeni.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je povezana sa inostranstvom. Moguće je da ćete biti veoma spremni za vezu na daljinu. Ako ste u braku nije vam povoljan period.

ZDRAVLJE: Osetljivi su vam sinusi. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu biti skloni većim problemima sa zdravljem. Nemojte da ignorišete tegobe na ovom polju.

STRELAC

POSAO: Pokretanje novog projekta bi moglo da vam donese pozitivne poslovne promene u narednom periodu. Spremni ste da se posvetite novim projektima na ovom polju.

LJUBAV: Vaš odnos sa voljenom osobom dolazi do minus faze u kojoj ste skloni udaljavanju. Ako ste slobodni, sada niste spremni za početak nove emotivne veze i jako ste nervozni.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam malo jača ishrana. U narednom periodu možete da imate veću potrebu za unosom proteina, belančevina i nešto jače hrane kako bi vam zdravlje bilo bolje.

 

JARAC

POSAO: Danas budite oprezni na polju posla i nemojte mnogo da poveravate svoje tajne drugima. Očekuje vas nepovoljan period pa se potrudite da izbegavate rizike.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada osoba koja pokazuje određenu distancu prema vama. Niste sigurni na koji način treba da se postavite prema vašem partneru.

ZDRAVLJE: Proverite svoju dioptriju u narednom periodu. Možete u većoj meri da budete skloni problemima sa zdravljem. Izbegavajte stresove i bilo kakvo naprezanje.

VODOLIJA

POSAO: Važno je da pokažete dovoljno upornosti i posvećenosti svom poslu tokom današnjeg dana. Moguće je da ćete imati priliku da budete nagrađeni za svoj trud.

LJUBAV: Na polju emocija vam nije ni malo lako da ostvarite ono što želite. Dosta toga vas ograničava. Spremni ste da se posvetite za sada samo sebi i svojim potrebama na ovom polju.

ZDRAVLJE: Prijao bi vam odmor. Potrebno vam je neko vreme koje ćete posvetiti sebi. Važno je da odmorite, da se opustite i da se na neki način distancirate iz negativnog okruženja.

RIBE

POSAO: Danas ćete dobiti pomoć oko posla. Ukoliko ste u potrazi za novim radnim mestom, imaćete sreće. Dosta toga bi na ovom polju moglo da vam se reši danas.

LJUBAV: Pokušavate da nađete prave reči da voljenoj osobi pokažete osećanja koja gajite prema njoj. Spremni ste da joj date svoje srce na dlanu i da se prepustite emocijama.

ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema na polju zdravlja kod vas. Možete da očekujete da ćete imati sasvim stabilno stanje na ovom polju. Jaki ste, stabilni i dobro se osećate u svojoj koži

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading