ZORAN ĐORĐEVIĆ PORUČIO ĐILASU Za politiku nisi talentovan, ali pokaj se bar kao čovek za sve šta radiš Vučićevoj porodici
Public

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Zoran Đorđević istakao je da se nastavlja besomučna, spolja naručena i usmeravana, prljava, podla i mrziteljska kampanja protiv predsednika Aleksandra Vučića, ali i članova njegove porodice.

U toj gebelsovskoj propagandnoj akciji prednjače, sasvim razumljivo i očekivano, mediji koje novcem opljačkanim od građana Srbije finansira najnetalentovaniji srpski političar, političar u (večitom) pokušaju i tajkun ovdašnji, Dragan Đilas.

Taj samozvani vođa nekih interesnih grupica, koje sebe same lažno predstavljaju kao političke partije, zaslepljen patološkom mržnjom prema Aleksandru Vučiću i dodatno frustriran time što nije naišao na razumevanje i dobio podršku evroparlamentaraca za svoju "genijalnu, inženjerskim mozgom osmišljenu ideju" – da se na vlast vrati bez izbora – naredio je svim svojim plaćenicima da još žešće (ako je to ikako moguće, s obzirom na količinu gadosti i laži koje svakodnevno fabrikuju i plasiraju) napadaju predsednika, pri čemu je, očigledno, naređeno i da fokus napada usmere na njegove najbliže, na članove njegove porodice.

Uvideo je Đilas (konačno, dugo mu je trebalo da shvati ono što svi građani Srbije odavno znaju) da pokušaji osporavanja i negiranja uspeha i rezultata koje Aleksandar Vučić svakodnevno postiže, na svim poljima (od međunarodne politike, preko borbe protiv epidemije do ekonomskog napretka Srbije), ne daju nikakav efekat, kao i da njegove "izuzetne poslovne sposobnosti" i nisu baš prihvatljive evroparlamentarcima, od kojih je očekivao "neograničen popust", poput onog i onakvog koji je sebi dodelio u svojim biznis murdarlucima i marifetlucima za reklame, a čiji se efekti po budžet i džepove građana Srbije još uvek istražuju, a deponovani su na tajnim računima širom sveta.

Stoga je, ne žaleći novac (koji ionako nije njegov, niti legalno i trudom zarađen), angažovao kuso i repato, alavo i sujetno, mentalno ometeno i karakterno nisko, da svakodnevno, bez prestanka i bez i zrna časti i ljudskosti, napadaju, blate, vređaju i prete predsedniku i članovima njegove porodice, sa nadom da će te njihove bljuvotine dovesti do toga da Aleksandar Vučić sam odustane od političke borbe i od brige za Srbiju i sve njene građane.

Na svojim "objektivnim, profesionalnim i slobodnim“ medijima patentirao je Dragan Đilas u tu svrhu i novu "poslovnu i uređivačko-novinarsku" politiku – vulgarnost.

Iz usta jednog umišljenog skribomana, Đilasovog plaćenog jurišnika, na jednom od Đilasovih medija, javnost u Srbiji je mogla da čuje psovke i uvrede do sada nezabeležene u javnom medijskom prostoru Srbije, upućene predsednikovoj majci, a gotovo istovremeno je na onom opskurnom Đilasovom portalčiću osvanuo "članak" koji nastavlja kampanju protiv predsednikovog brata, Andreja, ponavljajući arsenal starih laži o njegovoj tobožnjoj umešanosti u nekakve kriminalne radnje.

Za očekivati je da, koliko sutra, "novinarske i moralne gromade" sa Đilasovog platnog spiska, uz sadejstvo kobajagi-političara iz Đilasove interesne grupe, pre svih Marinike Tepić i još ponekog "časnog i čestitog borca za demokratiju" – izbljuju nove (i ponove stare, u skladu sa gebelsovskim propagandnim principima) laži i uvrede upućene predsedniku i članovima njegove porodice, ne izuzimajući čak ni malog Vukana, čiji je jedini greh – što je sin onog čovek kojeg mrze najviše na svetu, Aleksandra Vučića.

Seti se, Dragane Đilase, uprkos zaslepljenosti mržnjom i zavisti koja te razdire, svega što si naredio da se čini predsednikovoj porodici kada sledeći put budeš stao pred kamere.

Seti se, još bolje, svega toga kad sebe pogledaš u ogledalu. Ako, bar za trenutak, budeš osetio stid i nešto što makar donekle liči na kajanje – možda za tebe, kao čoveka, i ima neke nade.

Što se politike tiče, tu ti, na tvoju veliku žalost, nema pomoći – netalentovan si u tolikoj meri da to već postaje komično.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Vesna

03.10.2021 17:47

On je talentovan samo za krađu, u tome je lider.

Slobodan

03.10.2021 19:55

On da je covek ne bi napadao Vucicevu porodicu, sta vise treba da se objasnjava?

Sava

04.10.2021 07:47

Ne ume taj da se pokaje jer nije čovek. Sam đavo ga je poslao na svet, samo da čini štetu narodu.