SANDRA BOŽIĆ: Nezapamćena histerija u redovima Đilasovih satrapa i ološa!
Printscreen/TV Subotica

Saopštenje Sandre Božić:

To ciči i vrišti u nemerljivim decibelima, poručenim da horski u tom organizovanom poduhvatu sakriju istinu koja je sve očiglednija.

Odlučnost Aleksandra Vučića da se do poslednjeg atoma snage bori protiv kriminala i korupcije u svakom segmentu društva, ne braneći nikoga, strpljivo i sistematično daje rezultate.

Ali kad god istina nađe svoj put, u redovima tajkuna i kriminalaca nastaje nekontrolisana panika.

Tako smo nakon jučerašnjeg obraćanja predsednika Srbije i njegovog čvrstog obećanja da će građani Srbije vrlo brzo saznati ko je i kako sarađivao sa kriminalcima, dobili reakciju svih onih čija prljava savest očigledno pritisak pred istinom ne može da izdrži.

Po redu su se javili oni koji su mesecima bili plaćeni da orkestrirano viču "drž’te lopova" dok su oni lično zajedno sa svojim tajkunskim gazdom i nalogodavcem najveće i nezapamćene haračlije i kriminalci u istoriji naše države organizovali hajku na predsednika države.

Osiljeni ogromnim novcem, potpomognuti mafijaškim prijateljima, gladni moći i državnih jasli, preko svojih "nezavisnih" medija, plaćenih organizacija i pojedinaca, a sveukupno u svojstvu tajkunske opozicije, u svakodnevnom su poslu targetiranja glave Aleksandra Vučića i njegove porodice.

Otišli su korak dalje i povezali se i organizovali sa korupcionaškim strukturama unutar državnog aparata sa ciljem ako Vučića ne sruše spolja, učiniće to iznutra!

Upinjala se tajkunska starleta Marinika Tepić da opravda novac svog sponzora i vlasnika Dragana Đilasa, kokodakanjem po konferencijama za isključivo njihove medije, ne bili mu utrla put ka novim milionima.

O prvom pajacu i kriminalcu Miroslavu Aleksiću tužno je trošiti reči, njegove laži su toliko očigledne i padaju na prvom od mnogo potpitanja kako je sistematično krao Trsteničane.

I kad istina pokuca na vrata ovi "utemeljivači" Đilasove lopovske doktrine nemaju kud jer ušli su u jednosmernu ulicu.

Panika raste, pojačani su na maksimum ali ih narod odavno ne čuje.

Jer najzad ćemo saznati od koga su dobijali smernice za napade na Aleksandra Vučića i njegovu porodicu, i gde je kraj klupka koje je počelo da se odmotava.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Bobili

03.10.2021 12:16

To je zato sto vide da su gotovi i da im nema povratka na vlast.