JOVANOV SAVETUJE TAJKUNSKU OPOZICIJU Čuvajte živce, klupko vaših laži tek je počelo da se odmootava
Milenko Jovanov foto: Vladimir Marković

Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, saopštio je da tajkunski medijski i politički najamnici danas imaju ulogu buzundžija, koji po zadatku viču i halaču ne bi li sačuvali laž koju su brižljivo gradili i sprečili istinu da ikada izađe na videlo.

Niti je predsednik Vučić koga branio, niti se o predmetu "Jovanjica" izjašnjavao, ali su tajkunski najamnici i njihove gazde potpuno podivljali od straha od otkrivanja istine o tome ko je, kako i sa kim u dosluhu i koordinaciji učestvovao u mreži napada na predsednika Vučića i njegovu porodicu.

Ko je kome, šta i kako naređivao, ko je davao smernice za napade, ko je kakvim "informacijama" filovao "istraživačke" portale, ko je zaista pripremao konferencije za novinare Đilasa, Jeremića, Marinike, Aleksića i ostalih i šta je bio cilj svega toga.

Stah od istine je ogroman, jer je i laž koju su kreirali bila ogromna. Ta laž je počela da se raspada pred njihovim očima, a vrlo dobro znaju šta će sve i koga će sve istina da ogoli.   

Zato panika. Zato strah. Zato bes. Ali, neka čuvaju živce. Klupko je tek počelo da se odmotava, zaključuje Jovanov . 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
caca

03.10.2021 15:01

Tajkunska opozicija je svoje živce odavno izgubila,i to sve zbog silnih laži koje pričaju!!!

Svetlana

04.10.2021 07:46

Strah od istine je ogroman, jer je i laž koju su kreirali bila ogromna. Ta laž je počela da se raspada pred njihovim očima, a vrlo dobro znaju šta će sve i koga će sve istina da ogoli. Zato galame svaki dan ne bi li sačuvali laž koju su brižljivo gradili i sprečili istinu da ikada izađe na videlo.