DRAGAN ĐILAS ŽENA U CRNOM Ponovio izdaju iz 2008. godine
TANJUG/ JADRANKA ILIC

„Još jedna žena u crnom. Đilas se pridružio laži da je u Srebrenici bio genocid“, napisala je Radeta na Tviteru, a brojni korisnici ove društvene mreže saglasili su se s njom da mu ta odrednica baš pristaje i da bi mogao da se pridruži pripadnicama nevladine organizacije Žene u crnom kada sledeći put izađu na ulicu s transparentima na kojima piše da su Srbi genocidaši i da je SPC zločinačka tvorevina.

- Nije ni do sada bila velika tajna da Đilas i Žene u crnom imaju iste političke stavove i da se u svemu slažu, ali on je pokušavao da to malo zamaskira. Međutim, na kraju je otvoreno sve priznao, Stašine ideje su pobedile njegove strahove - rekla je Radeta za naš list.

Đilas je, podsetimo, gostujući na crnogorskoj televiziji Vijesti izjavio da su Srbi u Srebrenici počinili genocid!

On je za tu televiziju, koju je prethodno kupio sa svojom poslovnim partnerom Draganom Šolakom, na pitanje da li su Srbi počinili genocid u Srebrenici rekao da poštuje odluku Međunarodnog suda pravde.

- Nisam pravnik, ali Međunarodni sud pravde je doneo presudu o tome i više nema potrebe da o tome pričamo! - rekao je Đilas, koji je tokom intervjua izneo gnusne optužbe na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića i napao lidere Srba u Crnoj Gori i regionu.

Srpski član predsedništva BiH i lider Srba u Republici Srpskoj Milorad Dodik ovu izjavu političara koji pretenduje da dođe na vlast u Srbiji ocenio je kao u najmanju ruku skandaloznu i izdajničku. 

I Direktor EPS-a Milorad Grčić oštro je reagovao na Đilasove antisrpske ispade.

- Čovek koji je 2008. godine izdao svoj narod, a sad opet izdaje i optužuje svoj narod za genocid u Srebrenici i napada sve političke lidere Srba u regionu - Dragan Đilas, koji je prethodno kupio crnogorske Vijesti , a nakon toga na njima gostovao i to izjavio - za svaku je osudu. Čovek koji je trenutno samo marioneta zapadnih ambasadora i nema nijednu drugu ulogu. Đilas je izdajica srpskog naroda - naveo je Grčić.

Kleo se da je Šolaka video dva puta, pa zajedno kupili Vijesti

Dragan Đilas je još jednom dokazao da je najveći lažov na svetu. Naime, on se, tokom intervjua koji je pre nekoliko dana dao za crnogorske Vijesti kleo da je kontroverznog tajkuna Dragana Šolaka video samo dva puta u životu, i to na golfu, a zatim su on i Šolakova „Junajted medija” kupili ovaj medij!

Na portalu Vijesti objavljeno je u petak veče da je „Junajted medija” potpisala pismo o namerama da otkupi 51 odsto Vijesti, novina, portala i televizije iz Crne Gore.

Brat Gojko vlasnik 35 stanova!

Tajkunski mediji godinama izmišljaju da je Andrej Vučić vlasnik pekara i restorana u koje u životu nije ušao, a takve laži nastavili su da prosipaju i juče. Apsurdno je, s druge strane, što je samo jedan pogled na APR izvode dovoljan da se nađe 35 stanova Gojka Đilasa, a o računima koje on i njegov brat Dragan poseduju, ne treba ni govoriti.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading