BOJANA RADAKOVIĆ JEREMIĆA SMESTILA U MAGAREĆU KLUPU: Polaznici naše Akademije znaju Njutnov zakon, za razliku od vas, diplomirani fizičaru!
Foto: Alo!

 

Jeremić nakon neslavnog upada u zgradu Predsedništva, u junu ove godine, ne miruje. 

Prvi čovek Narodne stranke je tada na adresu Andrićevog venca došao sa željom da "linčuje predsednika" i doživeo političko srozavanje koje ga i danas peče.

Da li je povređena sujeta lidera Narodne stranke odgovorna za omalovažavanje “Akademiju mladih lidera”, ali i njenih polaznika?

Da Jeremiću smeta svaki uspeh SNS-a, ali i to što narod ima poverenje upravo u partiju na čelu sa Vučićem, primetila je Bojana Radaković, direktorka Fondacije za srpski narod i državu. 

Ona mu je ujedno, povodom toga, uputila odgovor, čiji sadržaj vam prenosimo u celosti.

"Napisala bih poštovani gospodine Jeremiću, ali vi ste ponovo pokazali da niste ni gospodin, a svi znaju da ste još manje pošteni. Za razliku od vas akademci Fondacije za srpski narod i državu znaju kako se voli i Srbija i srpski narod, i to im je, pre svega, bila motivacija da budu polaznici Akademije za mlade lidere koju je organizovala Fondacija za srpski narod i državu, a na inicijativu predsednika Vučića.

Naši akademci nisu nikakvi Vučić jugendi, kako ih vi nazivate u svom fašističkom i veoma poremećenom sistemu vrednosti, već mladi ljudi koji žele da ostanu u svojoj državi, da u našoj Srbiji uče, rade i da se bore za nju. I tu se razlikuju od vas, vas kojem je Srbija samo zadnja rupa na svirali, mesto u koje ste se vratili jer ste naglavačke isterani sa svih drugih svetskih lokacija, najčešće, kažu, zbog kriminalnih aktivnosti. Možda će jednog dana neko od njih postati i ministar, ali sasvim sigurno neće poput vas trošiti milione evra građana Srbije na svoja skupocena putovanja i hotele, i za razliku od vas neće ni pod kakvim okolnostima psovati svoju otadžbinu, a kamoli onako prostački kako ste vi činili. Kada već pominjete i provere diploma, moram vam priznati da su svi polaznici naše Akademije znali i odgovor na pitanje kako glasi Njutnov zakon, za razliku od vas, diplomirani fizičaru, pa ne bi bilo loše da vama neko prvo proveri diplomu, cenim da bi svašta saznali.", poručila je Radaković.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Radislav

02.10.2021 07:42

Bravo gospodjo Bojana tako se voli i bori za svoj narod,čast mi je što imamo isto prezime!!🌹🇷🇸