TO JE POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA Koluvija otkriva: Traženo mi je da okrivim Andreja Vučića za "Jovanjicu"
Printscreen/Objektiv TV

 

Gost autora i voditelja emisije Vladimira Đukanovića bio je Predrag Koluvija, vlasnik poljoprivrednog dobra “Jovanjica”, koji se trenutno nalazi u kućnom pritvoru.

U intervjuu koji je vođen u njegovom stanu Koluvija između ostalog otkriva da je u novembru 2019. godine od njega traženo da krivicu za navodnu proizvodnju tona marihuane u “Jovanjici” svali na Andreja Vučića, brata predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kada su muke počele?

Koluvija kaže da su njegove muke počele kada je odbio poslovnu ponudu američkog duvanskog giganta „Filip Moris“, vrednu 800 miliona evra, koja je podrazumevala i prodaju imanja „Jovanjica“, koje on nije želeo da proda. Te muke su kulminirale Koluvijinom otmicom i montiranjem afere čiji konačni cilj je bio državni udar u Srbiji.

Stravični pritisci

U tom periodu na Koluviju su vršeni stravični pritisci da za navodnu prozvodnju marihuane u „Jovanjici“ optuži Andreja Vučića, a da zauzvrat on bude oslobođen krivice i izbegne kaznu, piše Objektiv.

– Oni su bili sigurni da ću ja da pristanem na njihovu ponudu. Ponuda je bila da ja okrivim Andreja Vučića, koga u životu nisam video, osim na televiziji, da radim za njega, kao i za Zvonka Veselinovića. Rekli su mi da treba da kažem da je Andrejeva proizvodnja u Vrbasu i negde na jugu Srbije. To je trajalo pet-šest sati, ja sam se preznojio deset puta.

Hakovanje telefona

Opisao je i kako su „hakovali“ njegov telefon i dopisivali poruke koje on nikada nije poslao, sa ciljem da lažiraju dokaze.

– Isti ljudi koji su nameštali te poruke su prisluškivali predsednika Srbije. To znači da ista interesna grupa stoji iza svega – uveren je Koluvija.

Na Đukanovićevo pitanje otkud to da su u celu priču hteli da uvuku predsednika i njegovog brata, Koluvija nije imao dilemu: „Za mene je to pokušaj državnog udara“.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Мијо

02.10.2021 01:04

Даншња опозиција је се свиме и свачим бавила само како би окоривила нашег председника и његову породицу. Најоштрије осуђујем све ово што су поједини људи радили против председника и његове породице. Очекујем да свако које тако нешто радио буде приведен правди и кажњен највећом могућом казном.

Mina

03.10.2021 22:40

Ne može mu niko nista...jači je od svjh