GRADONAČELNIK SUBOTICE PORUČIO VUČIĆU: Znajte da je sva Srbija uz Vas, od Subotice do Gračanice!
Strahinja Babović

Aleksandar Vučić je, da li kao ministar ili predsednik Vlade ili danas, kao predsednik Republike, uvek čvrsto i nepokolebljivo stao uz svoj narod na Кosovu i Metohiji, saopštio je gradonačelnik Subotice Stevan Bakić istakavši da smo svi ovih dana pratili tešku i neizvesnu situaciju na severu Кosova i Metohije.

Naš narod se na tom prostoru, kao mnogo puta do sada, junački usprotivio diktatu sile i nepravde, kazao je on  i naglasio da, za razliku od svih kriza pre 2012. godine, kada su Srbi bili prepušteni na milost i nemilost Prištine, od te godine uvek je jedan čovek u Srbiji predvodio jedinstven i snažan odgovor naše države na sve provokacije.

Ovaj poslednji, najžešći udar na osnovna ljudska prava, uspešno je odbijen i nasilnici su potisnuti sa administrativne linije, upravo zahvaljujući danonoćnom trudu i vrhunskom diplomatskom umeću predsednika Vučića.

Subotica kao grad neguje posebne veze sa Opštinom Gračanica i odavde su  velike količine pomoći i nebrojeni autobusi hodočasnika uvek išli ka našoj svetoj zemlji.

Subotičani su sa posebnom brigom posmatrali sve što se dešava i ja moram, u ime svih nas sa krajnjeg severa Srbije, da uputim najsrdačnije izraze zahvalnosti predsedniku Aleksandru Vučiću, što je još jednom odbranio dostojanstvo i prava našeg naroda, kao i mir koji nam je svima neophodan.

Čestitam predsedniče na ovoj pobedi u veoma teškoj borbi i znajte da je sva Srbija uz Vas, od Subotice do Gračanice, naglasio je Bakić. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading