POSLEDNJI, DOSAD NEOBJAVLJENI INTERVJU IVANA TASOVCA ZA ALO!: Život sve namesti...
Promo

 

Koliko je prošlo vremena od kada ste poslednji put svirali?

- Prošlo je dvadeset godina. Osećanja su mi pomešana, s jedne strane jako velika sreća, a s druge strane uhvatila me je pomalo seta. Nisam bio svestan koliko su mi falili sviranje i scena... Nije se to desilo samo večeras, to datira od momenta kada sam otvorio klavir pre nekih godinu dana.

Koliko je ova situacija s koronom uticala na to da ponovo sednete za klavir?

- Moram vam priznati da je dosta uticala. Ja sam imao povredu kičme posle koje sam praktično ponovo učio da hodam, pa sam onda pomislio ako mogu ponovo da hodam, nemam ni jedan jedini razlog da ponovo ne sviram. Tako se to desilo. Ova korona je donela jednu potpuno drugačiju organizaciju vremena.

 

Čini se da ova korona nikad neće proći...

- Apsolutno je sumanuto razmišljati o tome da li ljudi treba da se vakcinišu ili ne. Smatram da to svi treba i moramo da učinimo, kao i da poštujemo sve preporuke lekara. Kada sam ja u pitanju, koliko god da sam se pazio, zarazio sam se koronom, i to ne svojom greškom. Tačno znam kako se to desilo. Moja prorodica je preležala virus, ali smo imali sreće što su simptomi bili blaži.

 

Da li ste se vi vakcinisali?

- Ja sam se i vakcinisao i revakcinisao, tako da je po tom pitanju sve pod kontrolom.

 

A zašto ste čekali 20 godina da biste ponovo zasvirali?

- Tako je život namestio. Odveo me je u jednom trenutku u drugom smeru.

 

Delili ste scenu s Lepom Brenom. Kako je bilo?

- Lepa Brena i ja se poznajemo mnogo godina. S njom sam u studiju imao najreprezentativniju publiku za moj veliki povratak .

 

O čemu ste pričali s njom?

- Mi smo imali toliko obaveza da nismo imali praznog hoda u toku snimanja, sve o čemu smo pričali gledaoci su videli na malim ekranima.

Oblačim prvo što dohvatim u ormanu

 

Uvek ste imali specifičan stajling, ko vam pomaže u tome?

- Kada su javni nastupi u pitanju, tu su stilisti koji vode računa o tome. Tačno znaju moj ukus i na osnovu toga mi biraju garderobu. Što se tiče privatnog stajlinga,  oblačim ono što prvo dohvatim u ormanu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading