URSULA FON DER LAJEN PRED SVIMA ZAMOLILA VUČIĆA Predsedniče Srbije, molim vas da vi preuzmete glavnu ulogu
Instagram

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen prisustvuju ceremoniji obeležavanja početka radova na modernizaciji i rehabilitaciji pruge Niš—Brestovac, na međunarodnom železničkom Koridoru 10.

Tom prilikom je gospođa Fon der Lajen upitala predsednika Vučića da preuzme glavnu ulogu u konferenciji o budućnosti Evrope.

URSULA FON DER LAJEN PRED SVIMA ZAMOLILA VUČIĆA Predsedniče Srbije, molim vas da vi preuzmete glavnu ulogu

Instagram

 

- Izuzetno se radujem da Vas vidim na samitu EU Zapadni Balkan. Sledeće nedelje ćemo se ponovo sresti gde ćemo zajedno napraviti pravac naše zajedničke budućnosti. Predsedniče Srbije, molim vas da vi preuzmete glavnu ulogu u konferenciji o budućnosti Evrope - rekla je gospođa Usrula fon der Lajen.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Мијо

30.09.2021 17:11

Алексаднар Вучић је добар лидер све што ради он ради у корист наших грађана који живе на КИМ-у. Наш народ мора да буде заштићен.

Realista

01.10.2021 11:22

realno Vučić je najači lider u regionu sada već i u Evropi da ne preterujem sa svetom. Razvaljuje je ih u svakom segmentu da ga ne ureknem! Sprda se sa njima! Na svaki njihov potez on je već dva ispred.. Kako je veliki Miloš rekao Alipaši "Imaju Srbi još Crnih Đorđa još crnjih i od najcrnjeg!"