ĐILASOVI SS ODREDI "Doći će dan kada će svako svog naprednjaka tražiti" - Fašističke falange ponovo na ulicama Srbije, tamno Sunce se ponovo rađa (VIDEO)
Alo

U Novom Sadu sinoć je došlo do eskalacije mržnje koju opozicija izražava prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci, kada je sin Borislava Novakovića bivšeg gradonačelnika Novog Sada i glavnog čoveka Narodne stranke u tom gradu, demolirao prostorije Srpske napredne stranke.

Nikola Novaković je divljački krenuo da razbija prostorije SNS na novosadskom Bulevaru oslobođenja, a on je, pri izvršenju ovog dela bio pijan, policija je nakon incidenta utvrdila da je imao 1,8 promila alkohola u krvi.

Najnovija izjava potpredsednika Đilasove stranke, Dejana Bulatovića, ogolila je namere dela opozicije, koja nema program već samo uvrede i pretnje.

Već smo imali prilike da vidimo kako su planirali da se musolinijevskim metodama, kojima je oduševljena Marinika Tepić, etabliraju, a evo i sad ovim potezom, najavljuju čiste fašističke metode kojima bi se obračunavali sa neistomišljenicima.

"Svako će svog naprednjaka tražiti", kaže Bulatović u svojoj stravičnoj, fašističkoj izjavi. 

Da prevedemo, svako ko ne misli kao oni, u opasnosti je kada oni dođu na vlast, a to se, valjda, zove demokratija.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Patriota

29.09.2021 20:52

Pohapsite vodje, nedajte im da odu iz zemlje i problem ce biti resen.

Nikola

29.09.2021 21:08

Zatvaraj taj ološ - ne u zatvor - već na psihijatriju !!!

stevo

30.09.2021 02:01

Po ko zna koji put se dokazalo da je politika nasilja najjaci adut opozicije