BOŽIĆ BRUTALNO ODGOVORILA MARINIKI TEPIĆ Najplaćeniji pajac Multikoma pokušava da nadmaši samu sebe
Tanjug/Dragan Kujundžić

"Iako znamo da Đilas režira ovaj "film", vreme je ili da promeni netalentovanu glumicu ili žanr. Svedoci smo da im komedija više pristaje!

Svoje jalove predstave i potpuno odsustvo talenta u politici, ali pre svega morala, ovu glumicu za jednokratnu upotrebu svrstava u retke na političkoj sceni koje će Srbija pamtiti isključivo i samo po najvećem broju transfera iz jedne političke partije u drugu i nepatvorenoj mržnji prema srpskom narodu i njegovim interesima.

Fabrikovanje neistina na poslednjoj konferenciji Đilasove radnice meseca, samo je dokaz da u nedostatku programske politike, napadi na Aleksandra Vučića predstavljaju jedinu opciju za sticanje jeftinih političkih poena. U vrtlog svojih laži Marinika Morović Tepić ovaj put je uvukla i vojne obaveštajne službe bez ikakvih dokaza. U pokušaju da skrene pažnju na sebe i zaseni primitivizam Marka Vidojkovića, postaje sve izvesnije da je konstantno iznošenje laži jedini način da se dodvori svom poslodavcu.

Ozbiljnost i verodostojnost svake reči koja izađe iz usta ove družbenice kriminalaca i narko dilera meri se sa po jednom kokom iz Morovića za koje je svojevremeno žustro tvrdila da nose drogu.

Srbija se dobro nasmejala tada, a najplaćeniji pajac Multikoma, gotovo svakodnevno pokušava da nadmaši samu sebe.

Današnja konferencija za novinare po svojoj ozbiljnosti može se porediti samo sa onom u kojoj je Marinika tvrdila da su paravojne formacije raspoređene na Kosovu i Metohiji, a raskrinkala je u roku od odmah deca koja su u njenim "dokazima" prepoznala slike iz video igrice.

Možda je najbolje po gore pomenutu tajkunku, a i celu političku javnost u Srbiji da se dotična posveti uzgoju perutnine koju toliko pominje, jer za njima ima još šta da se pokupi osim jaja, a čini se da je za taj posao i više nego kvalifikovana.

Jedno je sigurno - za to joj novca neće nedostajati.

Verujem da će Dragan Đilas imati sluha kao i do sada i uložiti u ovaj njen nesvakidašnji talenat, jer za svako jaje koje snese koka nosilja, Marinika će zasigurno dobiti više od pet para, jer toliko ni narod odavno ne daje za njene laži", istakla je Sandra Božić, poslanica SNS.

 

Komentari (1)

Loading
stevo

30.09.2021 02:06

Bozic pravo u metu.Po ko zna koji put razbila Mariniku argumentima i istinom