PRIJATELJ KREATORA NOVOG GENOCIDA NAD SRBIMA Kurtijeva žena u Beogradu problem, a Čanak ponovo seje otrov sa nacionalne frekvencije
Printscreen

Neprijatan prizor ponovo je probudio građane Srbije koji su odlučili da uključe televizor i pogledaju jutarnji program. Na ekranu se ponovo pojavio Nenad Čanak, koji se predstavlja kao političar iako je od pamtiveka daleko od cenzusa.

 

 

Kao iz katapulta, Čanak posle gostovanja kod Kurtija, Mila Đukanovića i sličnih političara koji planiraju nove "Oluje" Srbima, uskoči u stolicu jutarnjeg programa, a onda krene da isijava mržnju prema srpskom narodu. 

 

 

Kao da su svi zaboravili da je taj isti Nenad Čanak ove godine psovao mrtvu majku političkom protivniku i izazvao ga na duel pištoljima. U prošlom TV duelu sagovornika je vređao i vikao mu da je "gnjida", a omiljeni hobi mu je da Srbe naziva ratnim zločincima.

 

 

Još gori od Čanka su oni koji mu sve to omogućuju i koji mu pružaju priliku da na srpskim televizijama širi svoju autošovinističku i prostačku retoriku. 

Da bismo pričali kako je sramota da Rita Augestad Knudsen, žena Aljbina Kurtija, priča o samoopredeljenju u sred Beograda, a Srbi su jedini narod kome niko ne priznaje pravo na samoopredeljenje, morali bismo prvo da počistimo u svom dvorištu i da sa televizija sa nacionalnom frekvencijom odstranimo separatističke prostačine.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Nino

29.09.2021 14:30

Zabraniti debelom krmku da se pojavljuje na tv.

Milan

29.09.2021 14:37

Стварно више, ко даје пристор свињоглавом да сеје мржњу према свему што је српско.

Mime Nikolić

29.09.2021 14:59

Lakoca kojom nam proverini politicki luzer N. Canak, ili najveci afirmator cinjenica koje idu u korist srpske stete, (kome su gotovo svakodnevno otvorena vrata na rezimskim medijima i koji cestalo gostuje kod onih koji javno iskazuju neskriveni animozitete prema Srbima i Srbiji), je ZABRINJAVAJUCA POJAVA!!! Njegovo delovanje moze se definisati, jedino kao delovanje KUKOLJA ! A poznato je kako se sa kukoljem postupa, pre nego sto uspe da opogani ceo ROD (zita) !!!

Jasna

29.09.2021 15:10

Opa canak zna da uziva.Jos da se skine sa medija.Kako ga bre nije sramota,on je iz Panceva da na svakom coscu ljaga Srbe i Srbiju.On se negde nesto stalno namece te u Srebrenicu,te na Kosovo kod Kurtija.Ovaj canak mi uzgleda kao neki makro.Malo mu jedna ,hoce dve,da nece citav harem.

Rada

29.09.2021 15:16

Krme uvek krme. Lapce i cokce , neka se jos malo kalja u blatu, na izborima ce videti gde je, naravno ako zagrize pa se kandiduje.

Milan

29.09.2021 15:38

Predlažem da se bojkotuju televizije koje dovode i promovišu likove poput Članka i njemu sličnih