PRITISCI DOLAZE SA SVIH STRANA Premijerka Brnabić otkrila koji srpski političari rade protiv Vučića
TANJUG/ DRAGAN KUJUDZIC

 

"Svedoci ste i sami da se napadi pojačavaju kako se izbori bliže. Ako je danas ovako zamislite kako će biti kada se izbori raspišu. Zato je važno da stranka bude jedinstvena, jedino zajedno možemo da se odupremo pritiscima koji dolaze sa svih strana”, rekla je Brnabić.

Poverenica beogradskog odbora istakla je da je jasno da će se svi ujediniti protiv Aleksandra Vučića i SNS da će se svi ujediniti i boriti za vlast po svaku cenu, a u nedostatku političkog programa i ideje psovaće majke i očeve, pretiće braći i deci, udaraće svim silama na porodicu u nameri da oslabe Vučića i destabilizuju Srbiju.

“Za razliku od te vulgarne i nasilne samoproklamovane elite, iza svakog od nas u SNS-u stoje rezultati. Važno je da budemo svakodnevno u direktnoj komunikaciji sa građanima i da ih podsećamo na sve ono što smo uradili”, rekla je Brnabić.

PRITISCI DOLAZE SA SVIH STRANA Premijerka Brnabić otkrila koji srpski političari rade protiv Vučića

Foto: Printscreen

 


Prema njenim rečima Srpska napredna stranka se radom i rezultatima bori za Srbiju i za interese svih svojih građana.

“Rad i rezultati su naš odgovor na laži i provokacije onih političara koji su priliku da urade nešto za svoj narod proćerdali puneći svoje džepove”, zaključila je Brnabić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Мијо

28.09.2021 21:24

Нико није јачи од народа и пружам пуну подршку Александру Вучићу на свему што ради за нашу земљу. Нема бољег и способнијег председника од њега он треба да настави да води ову земљу јер ова земља има будућност само док је он предсендик.

sasa

29.09.2021 08:19

Veliki je pritisak na Vucica.I to sto mu zadiru u porodicu je strasno,ispod svakog nivoa i za svaku osudu

Olja

29.09.2021 08:44

Sramno je što Srbin ide protiv Srbina. Bolesni umovi od opozicije rade sve protib Vučića.