SMEHOTRES Đilasov zabavljač Ivan Ivanović hoće da bude predsednik Srbije
Alo Promo TV Prva

 

Đilasovski klovn Ivan Ivanović, poznat po svom pokušaju od humora u svom pokušaju od humorističke emisije i dripačkom ponašanju, izjavio je samouvereno u intervjuu za portal nova.rs da bi sigurno pobedio Vučića na predsedničkim izborima. Tom izjavom je konačno uspeo u nečemu oko čega se neuspešno trudi: da nekoga i nasmeje.

- Ne dovodim u sumnju da li bih pobedio, pobedio bih sigurno - rekao je samouvereno Ivanović u intervjuu i dodao da misli da politika i nije toliko kompleksna kako je predstavljaju.

- Kada bih se ja kandidovao, SNS ne bi imao nikoga protiv mene. Imponuje mi što mi narod veruje, i to nije slučajno - istakao je Ivanović.

Čuveni večiti student, koji je diplomirao posle 20 godina studiranja, zamislio je da bude na čelu države, a u tome očigledno dobija podršku opozicionih lidera.

Kako mediji saznaju, osim Ivanovića, za izbore će se možda kandidovati i opozicioni zabavljač Zoran Kesić, koji se o svojoj kandidaturi još nije izjasnio.

SMEHOTRES Đilasov zabavljač Ivan Ivanović hoće da bude predsednik Srbije

Milenko Jovanov foto: Vladimir Marković

 

 

Narodni poslanik Milenko Jovanov istakao je da je ovo još jedan pokazatelj da su Đilas, Jeremić i ostali predstavnici bivšeg režima zaista očajni i da nemaju ideju kako i šta dalje. 

- Ukoliko Ivanović zaista bude ostvario ovo što je rekao, imaće priliku da se uveri da narod možda i voli da gleda cirkus, ali nikada ne bi dozvolio da klovn vodi državu - kazao je on.

SMEHOTRES Đilasov zabavljač Ivan Ivanović hoće da bude predsednik Srbije

Vladimir Đukanović - Privatna arhiva

 

 

Poslanik SNS-a Vladimir Đukanović kaže da je u vladajućoj stranci zavladala nenormalna panika otkad je obelodanjeno da Ivanović može biti kandidat opozicije na predsedničkim izborima.

- Čestitam mu unapred na pobedi jer je ona izvesna! Đilas i ekipa nisu mogli naći boljeg kandidata, tako da Vučić i svi mi  zaista imamo razloga za brigu. Izbori ne treba ni da se održavaju, jer je on najbolji od svih. Svi smo svesni da je on pun znanja, da ima fantastične i menadžerske i upravljačke sposobnosti. Takođe, vrhunski je stručnjak za ekonomiju, međunarodne odnose i bezbednosni sektor - kazao je za Alo! Đukanović.

SMEHOTRES Đilasov zabavljač Ivan Ivanović hoće da bude predsednik Srbije

Vladimir Orlić, Alo / Dejan Briza

 

 

Narodni poslanik Vladimir Orlić ističe da spisak kandidata za predsednika koje forsira tajkunski klan bivšeg režima polako postaje sve duži.

- Posle Vuletića i Vidojkovića, sad je na listi „pobednika“ i Ivanović. Profil im je, kao što se vidi, svima isti. Traže među svojim klovnovima onog koji ume jače nego ostali da psuje majku Aleksandru Vučiću, da se pokaže kao najveći prostak u uvredama na račun svakog ko se preziva Vučić. E takav je idealan kandidat, da iza njega stanu Đilas, Marinika, ekipa sa Tvitera, svi drugosrbijanci i kompletna eskadrila tajkunskih medija. Samo takav neko bio bi pravo lice njihove „politike“, jedinog „programa“ koji imaju da ponude građanima - kazao je Orlić za Alo!.

Vučić traži kandidata

 

Kako Alo! saznaje, predsednik Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić ozbiljno razmatra da se ne kandiduje na predsedničkim izborima, te da nađe nekog novog kandidata za izbore koji bi se suprotstavio Đilasovim „asovima“ kakvi su Ivan Ivanović i Zoran Kesić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Шумадинац

29.09.2021 07:50

Ти си будала тешка

Miki

29.09.2021 08:24

Bolje da se Ivan kandiduje za predsednika Hrvatske,posto tamo vise boravi a i privrzeniji je njima nego Srbiji.

Ja

29.09.2021 08:28

Najgore je kada covek ne shvata kolike su mu mogucnosti. Budala nikada ne moze biti pametan.