ĐILASOV KUM MLAĐAN ĐORĐEVIĆ ŠOKIRAO JAVNOST Hvala SPS-u, kampanju protiv Vučića nam vodi Ivica Dačić!
Tanjug

Lider pokreta Oslobođenje i kum Dragana Đilasa, Mlađan Đođrević, šokirao je javnost u Srbiji izjavom da mu SPS i predsednik te stranke Ivica Dačić pomažu da vodi kampanju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Hvala prijateljima iz SPS (posebno Ivici) za objavljivanje ovog teksta u Politici - napisao je Đorđević.

ĐILASOV KUM MLAĐAN ĐORĐEVIĆ ŠOKIRAO JAVNOST Hvala SPS-u, kampanju protiv Vučića nam vodi Ivica Dačić!

Printscreen

 

Na taj način, Đilasov kum, praktično je označio Ivicu Dačića kao čoveka koji zabija nož u leđa koalicionim partnerima i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Sad se setio Kosova i Rusije

Mlađan Đorđević, koji pokušava da se predstavi kao neko ko je blizak Rusiji, zaštitinik Kosova i Metohije, srpskog naroda i patriota, radio je tokom dvehiljaditih kao savetnik tadašnjeg predsednika Srbije Borisa Tadića.

Tada mu veze sa Rusijom koje su petooktobarci uspešno rasturali, nisu bile mnogo važne, a i za Kosovo se nije mnogo pretrgao tokom martovskog pogroma, neuspšenih pregovora i proglašenja nezavisnosti od strane Prištine.

Izgleda da je Mlađi nedostatak funkcije i novca, koji je njemu i kumu bio na raspolaganju tokom vlasti Demokratske stranke, promenio svest, pa se priča za obmanu naroda formira na temama poptu Rusije i Kosova, ali teško da će neko ko je vedrio i oblačio u vreme dosovske vlasti, ponovo "prodati ciglu" građanima Srbije.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Milan

28.09.2021 14:30

Млађини спинови. Ко те не зна скупо би те платио !