ORLIĆ URNISAO LUTOVCA I DS Izađite pred narod sa ovom i ovakvom "politikom", besprizornici i bednici kukavički, bez skrivanja iza bilo koga - pa se u to uverite sami
TANJUG/ ZORAN ZESTIC

 

Orlićevo saopštenje vam prenosimo u celosti:

"Tako kaže "predsednik DS" Zoran Lutovac. To je, znači, direktna i lična poruka Dragana Đilasa, ispod čijeg šinjela danas svi Lutovci izviruju. Nije da to nismo znali, da je bilo ko pogrešno razumeo - od koga odvratne, prljave i perfidne psovke na račun majke Aleksandra Vučića zapravo potiču. Ali je dobro da Srbija čuje i vidi kako to otvoreno, sami priznaju, bednici i pokvarenjaci tajkunski, još se hvale svojom kaljugom i traže da tog gliba u koji bi ponovo celu Srbiju da strovale - bude što više.

A Srbija kada bira između rada i napretka sa jedne strane, ili besomučnog psovanja majki, dece, najbližih bilo kom čoveku - uvek ubedljivo bira ono prvo. Kad odlučuje između poštenja, poštovanja, puteva, fabrika, bolnica, boljih penzija i plata sa jedne strane, ili neljudskog linča, histerije, besomučne pljačke i uništavanja svega i svih sa druge strane - bez greške ume da kaže šta je njen izbor.

Zato podrška Aleksandru Vučiću, njegovoj porodici, politici koju taj čovek predvodi, posle ovakvih napada tajkunskog bezumlja biva samo - sve jača. Razlika između njega, uz kog složno stoji čestita i poštena Srbija, i kaljuge iz koje jezicima palacaju Đilasi, Marinike, Lutovci i Vidojkovići samo je - još ubedljivija. Izađite pred narod sa ovom i ovakvom "politikom", besprizornici i bednici kukavički, bez skrivanja iza bilo koga - pa se u to uverite sami".

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading