ZORAN TODOROVIĆ: Lutovac je samo smešan vic i instrument u rukama Dragana Đilasa
SNS

 

 

"Konačno je Demokratska stranka dobila jasan politički program: još jače vređanje i psovanje majke predsednika Vučića i njegove dece. Nesumnjivo je da dugovi prema tajkunima zahtevaju posebnu poslušnost kroz kolektivnu odbranu lika i dela Marka Vidojkovića, maskote Dragana Đilasa. Ovo je njegov politički program" rekao je narodni poslanik Đorđe Todorović.

"Bruka je što su svakodnevni primitivni napadi na porodicu Vučić postali okosnica bivšeg režima u želji da se dočepaju vlasti i pune kase. Ovo je pokazatelj da oni svoju politiku odavno nemaju i da je njihovo delovanje na javnoj sceni obeležio moralni sunovrat.

Zoran Lutovac je samo smešan vic i instrument u rukama Dragana Đilasa koji će svoje nadničare koristiti u nemilosrdnoj borbi protiv porodice Aleksandra Vučića ne bi li na taj način zadao niske udarce predsedniku Srbije i naterao ga da se povuče iz politike. Pogrešili su u računu, već im je Vučić to jasno rekao: nema povlačenja pred najgorima, za pristojnu Srbiju predaja nije opcija", dodao je Todorović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading